یک تولیدکننده آرد کامل مطرح کرد:
مضرات سبوسهای مصنوعی که برخی نانوایان به نان میزنند
اختصاصی/ محمد بخشنده درباره اینکه برخی نانوایان، سبوس را به صورت جداگانه در واحدهای نانوایی روی سطح نان اضافه میکنند، توضیح داد: این حرکت اقدامی مصنوعی و اشتباه است که متأسفانه عدهای از نانوایان برای منفعتطلبی و سودجویی خودشان دست به چنین اقدامی میزنند و به عنوان نان سبوسدار تحویل مردم میدهند.
بخشنده در ادامه با بیان اینکه هنوز برای آرد کامل در کشور فرهنگسازی نشده است، گفت: نانی که از آرد کامل تولید میشود، تیرهرنگ است اما متأسفانه جامعه به دنبال نان سفید بوده و مردم نسبت به خطرات و ضررهای نان سفید توجیه نیستند و تعداد کسانی که از نان سبوسدار استقبال میکنند، اندک است.
تاریخ: شنبه ٤ فروردين ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|