رئيس اتحاديه نانهاى صنعتى ايران :
مشکلات نان ایران بسیار ریشهای است و نمیتوان یک شبه انتظار معجزه داشت
اختصاصی/ محسن لزوميان گفت: اینکه پرسیده میشود چه کسی پاسخگوی کیفیت نان است، یک سؤال کلی است و نمیتوان به شخص، وزارتخانه یا انجمن خاصی ربط داد. مشکلات نان ایران بسیار ریشهای است و نمیتوان یک شبه انتظار معجزه داشت چون سازمانها و متولیان در ایران به صورت زنجیرهوار به هم متصل هستند.
وی ادامه داد: سالهاست که همکاران و دوستان ما در سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه در تلاش هستند تا جوششیرین را از پروسه تولید نانهای مسطح سنتی حذف کنند اما متأسفانه نه تنها حذف نشد بلکه واحدهای نانوایی از محصولی به نام جوهر قند در پروسه تولید نان استفاده کردند این ماده نه تنها فایدهای نداشته بلکه سرطانزا هم است. بهنظر بنده، وزارت بهداشت با پیگیریهای متعدد و شناسایی واحدهای متخلف میتواند از مصرف جوهر قند و جوششیرین در نان جلوگیری کند. وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز میتواند با پلمپ واحدهای متخلف و عدم صدور مجوز مجدد واحدهای نانوایی، با این معضل برخورد کند.
لزومیان افزود: اینکه پرسیده میشود چه کسی پاسخگوی کیفیت نان است یک سؤال کلی است و نمیتوان به شخص، وزارتخانه یا انجمن خاصی ربط داد. مشکلات نان ایران بسیار ریشهای است و نمیتوان یک شبه انتظار معجزه داشت چون سازمانها و متولیان در ایران به صورت زنجیرهوار به هم متصل هستند. نکته بعدی اینجاست که استاندارد نان در ایران چه در واحدهای سنتی و چه در واحدهای صنعتی اجباری نیست . اگر این مهم حداقل برای نانهای صنعتی هم اجباری شود اعتماد مردم نیز نسبت به این نان بیشتر خواهد شد.
تاریخ: يکشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ١٢:٥٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|