صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 رئيس اتحاديه نانهاى صنعتى ايران :

  مشکلات نان ایران بسیار ریشه‌ای است و نمی‌توان یک شبه انتظار معجزه داشت

  اختصاصی/ محسن لزوميان گفت: این‌که پرسیده می‌شود چه کسی پاسخگوی کیفیت نان است، یک سؤال کلی است و نمی‌توان به شخص، وزارتخانه یا انجمن خاصی ربط داد. مشکلات نان ایران بسیار ریشه‌ای است و نمی‌توان یک شبه انتظار معجزه داشت چون سازمان‌ها و متولیان در ایران به ‌صورت زنجیره‌وار به ‌هم متصل هستند.

            

رئيس اتحاديه نان‌هاى صنعتى ايران  در گفت‌وگو با غلات نیوز  خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته یکی از درخشان‌ترین عملکردهای وزارت جهادکشاورزی در دولت یازدهم، خودکفایی در تولید گندم بوده است. گندم در ایران طی سال‌های گذشته به خودکفایی رسیده و ایران را از واردکننده به صادرکننده این محصول استراتژیک تبدیل کرده است. اما به شخصه پرسشی از وزیر محترم جهادکشاورزی دارم مبنی بر این‌که اگر ایران در تولید گندم به خودکفایی رسیده پس سیلوهای در حال ساخت بندر امیرآباد به چه دلیل است؟  باید این را بپذیریم که گندم با کیفیت و به تبع آن تولید آرد باکیفیت از فاکتورهای اصلی کیفیت نان است. بنده به هیچ‌وجه بی‌کیفیتی نان را توجیه نکرده و یا به گردن نهاد یا ارگان خاصی نمی‌اندازم اما اگر 3 رکن اصلی ماده اولیه ( گندم و آرد مرغوب) ، تجربه و آموزش نانوا و استفاده از خمیرمایه به‌طور کامل ملی شود، قطعاً نانی با کیفیت خواهیم داشت.

وی ادامه داد: سال‌هاست که همکاران و دوستان ما در سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه در تلاش هستند تا جوش‌شیرین را از پروسه تولید نان‌های مسطح سنتی حذف کنند اما متأسفانه نه تنها حذف نشد بلکه واحدهای نانوایی از محصولی به ‌نام جوهر قند در پروسه تولید نان استفاده کردند این ماده نه تنها فایده‌ای نداشته بلکه سرطان‌زا هم  است. به‌نظر بنده، وزارت بهداشت با پیگیری‌های متعدد و شناسایی واحدهای متخلف می‌تواند از مصرف جوهر قند و جوش‌شیرین در نان جلوگیری کند. وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز می‌تواند با پلمپ واحدهای متخلف و عدم صدور مجوز مجدد واحدهای نانوایی، با این معضل برخورد کند.

لزومیان افزود: این‌که پرسیده می‌شود چه کسی پاسخگوی کیفیت نان است یک سؤال کلی است و نمی‌توان به شخص، وزارتخانه یا انجمن خاصی ربط داد. مشکلات نان ایران بسیار ریشه‌ای است و نمی‌توان یک شبه انتظار معجزه داشت چون سازمان‌ها و متولیان در ایران به ‌صورت زنجیره‌وار به ‌هم متصل هستند. نکته بعدی اینجاست که استاندارد نان در ایران چه در واحدهای سنتی و چه در واحدهای صنعتی اجباری نیست . اگر این مهم حداقل برای نان‌های صنعتی هم اجباری شود اعتماد مردم نیز نسبت به این نان  بیشتر خواهد شد.
 


 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٦        ساعت:     ١٢:٥٧

 


خروج




ژاپن فروش گندم کانادایی را تعلیق نمود

اختصاصی/ وزیر کشاورزی ژاپن اذعان نموده است که این کشور پس از مشاهده نمونه‌های دستکاری ‌شده ژنتیکی در غلات کانادا، مناقصه و فروش گندم این کشور را تعلیق نموده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۳/۲۹
usd دلار آمريکا ۴۲,۴۴۰ up
gbp پوند انگليس ۵۶,۳۲۲ up
chf فرانک سويس ۴۲,۷۸۰ up
sek کرون سوئد ۴,۸۱۷ down
nok کرون نروژ ۵,۲۲۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۶۳۱ up
inr روپيه هند ۶۲۴ up
aed درهم امارات ۱۱,۵۵۷ up
kwd دينار کويت ۱۴۰,۲۰۹ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۵,۲۳۵ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۶۳۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۷ up
omr ريال عمان ۱۱۰,۳۷۷ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۲۵ down
zar راند ۳,۰۹۴ down
try لير ترکيه ۹,۰۱۱ up
rub روبل روسيه ۶۷۰ down
qar ريال قطر ۱۱,۶۶۰ up
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۶۸ down
syp لير سوريه ۸۳ eq
aud دلار استراليا ۳۱,۴۵۳ down
sar ريال سعودی ۱۱,۳۱۸ up
bhd دينار بحرين ۱۱۲,۸۷۴ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۴۱۵ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۶۵۹ up
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۸,۸۱۸ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۹۵ up
lyd دينار ليبی ۳۱,۲۶۵ up
cny یوان چين ۶,۵۸۴ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۹,۹۴۵ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۶۱۸ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۸,۴۶۷ up
eur یورو ۴۹,۴۰۸ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۲,۵۱۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۹۴ eq
byn روبل جديد بلاروس ۲۱,۱۴۵ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۹۴۵ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۶۶۹ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۵۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

پایلوت طرح غنی‌سازی آرد با ویتامین D به زودی در کشور انجام خواهد شد رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
شرکت بازرگانی دولتی گندم اختلاط شده را در بورس ارائه دهد دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های آرد استان خراسان رضوی:
نان گران می‌شود رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم:
نان امروز شعار است اما دغدغه مسئولین نیست نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی:
مصرف بسیار کم‌رنگ خمیرمایه در واحدهای نان سنتی دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران مطرح کرد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
کارخانه آرد آذر غله
ماشین سازی مرشد گوهر
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر