صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 عضو هیات اجرایی آکادمی ملی نان ایران:

  هدف آکادمی ملی نان ایران، ایجاد بستر آموزشی پیوسته و مناسب است

  اختصاصی/فرشاد معماریان با اشاره به اینکه هدف از ایجاد آکادمی ملی نان، فراهم نمودن بستر آموزش پیوسته و مناسب است، ادامه داد: با تکمیل دوره‌های آموزشی، هدف اول شاغلین حوزه نان هستند سپس آموزش‌های عام و عمومی‌تر برای علاقه‌مندان و آموزش‌های تخصصی‌تر برای گروه‌های مختلف مسئولین فنی، مدیران تولید، صاحبین مشاغل و پروانه‌های کسب در حوزه‌های نان و نانوایی قرار دارد.

            

ضمن اینکه از طریق این مرکز، بستری برای ارائه مشاوره‌های فنی به عنوان مکانی که امکانات عملیاتی و تخصصی پخت دارد، ایجاد و از افراد منتخب و صاحب‌نظر در این حوزه بهره خواهیم گرفت.

مدیرعامل کارخانه آرد تهران باختر و عضو هیأت اجرایی آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: آکادمی ملی نان ایران تحت پوشش کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان از انجمن‌های صنفی کارخانه‌های آردسازی کشور، کانون انجمن‌های صنفی و رؤسای اتحادیه‌های نان‌های صنعتی، سنتی و حجیم و نیمه‌حجیم به عنوان هسته تعاملی چرخه آرد و نان به منظور هم‌اندیشی و رفع مشکلات و رسیدن به اهدافی که به طور مشترک در حوزه آرد و نان وجود دارد، تشکیل شده است.

وی افزود: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز پژوهش‌های غلات و کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار منعقد شد، قرار بر این گردید که به دلیل مشکلاتی که در بخش آموزش نانوایان به صورت فراگیر و حرفه‌ای وجود داشته، کانون، آکادمی ملی نان را راه‌اندازی نماید.

معماریان درباره ضرورت وجود آکادمی برای ارتقاء کیفیت نان کشور تصریح کرد: شرایطی که در محل نانوایی برای خمیر اتفاق می‌افتد، بسیار حائز اهمیت است. این بخش در اختیار نیروی انسانی قرار دارد لذا اولین قدم برای ارتقاء کیفیت نان این است که آن بخش، استانداردسازی شده و آموزش‌ها استاندارد شود. قدم بعدی این است که خواسته‌های نانوایان به گونه‌ای تعریف، دسته‌بندی و به صنعت آرد منتقل شود که مسئولین بدانند درباره مسائلی که نانوایان پیرامون کیفیت آرد مطرح می‌کنند، چگونه باید فکر کرده و پاسخگوی نیازهای کیفی باشند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٤ دی ١٣٩٦        ساعت:     ١١:١٦

 


خروج




خودکفایی چین در تولید غلات تا سال 2035

اختصاصی/ چین در تلاش است تا ایمنی غذایی خود را با خودکفایی در غلات تضمین کند. سازمان توسعه صنایع کشاورزی چین پیش‌بینی کرده است که این اتفاق تا سال 2035 روی خواهد داد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۵/۲۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۳,۵۴۸ up
chf فرانک سويس ۴۲,۱۷۶ down
sek کرون سوئد ۴,۵۸۶ up
nok کرون نروژ ۴,۹۶۸ down
dkk کرون دانمارک ۶,۴۴۰ up
inr روپيه هند ۶۰۲ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۳۱۴ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۴,۰۲۷ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۹۹۴ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۵۱ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ down
cad دلار کانادا ۳۲,۱۱۰ up
zar راند ۲,۸۶۴ down
try لير ترکيه ۶,۹۸۵ down
rub روبل روسيه ۶۲۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۷ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۷۱۹ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۶۲۲ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۶۱۷ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۷,۴۲۵ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۹۴ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۲۰۰ down
cny یوان چين ۶,۱۰۸ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۶,۶۶۰ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۳۶ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۵۱۸ up
eur یورو ۴۷,۹۹۹ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۶۵۱ up
afn افغانی افغانستان ۵۷۸ down
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۵۳۹ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۹ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

معرفی ارقام جدید بذر کیفی در استان گلستان معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گلستان:
نظارت های ویژه و مستمری بر تولید آرد گلستان داریم معاون سازمان غذا و داروی استان گلستان:
واگذاری شرکت‌های غله به بخش خصوصی، شتاب‌زده و بدون مقدمه صورت گرفت مسئول شرکت بازرگانی دولتی ایران، نمایندگی همدان:
تولیدکنندگان باید مشتریان را به خود وفادار کنند مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی مرشدگوهر:
پرداخت هزینه‌ به بهای خودکفایی گندم اشکالی ندارد عضو کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی:
گرانی نان فعلاً به صلاح نیست عضو کمیسیون اقتصادی در مجلس شورای اسلامی:
سیاست دولت در حوزه گندم، آرد و نان قابل دفاع نیست رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
کارخانه آرد آذر غله
ماشین سازی مرشد گوهر
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر