مربی آکادمی ملی نان ایران در گفتوگو با غلات نیوز:
باید روی کیفیت نان در ایران کار شود
اختصاصی/ رودی دشپر از کشور بلژیک گفت: کیفیت نان در ایران، نسبتاً مطلوب است اما نیاز به برخی اقدامات دارد تا کیفیت افزایش یابد. در حال حاضر نانهای دارای خمیرترش، بازار خوبی در اروپا دارند اما در ایران کمتر چنین چیزی را شاهد هستیم.
مربی آکادمی ملی نان ایران ادامه داد: آزمایشهای بسیاری روی نان ایران انجام دادهام و میخواهم روی نانهای ایرانی تمرکز کنم. در ایران نانوایان خوبی هستند که به کارشان علاقه دارند و فکر میکنم بتوانم همکاری خوبی با آنها داشته باشم.
تاریخ: شنبه ٢٣ دی ١٣٩٦ ساعت: ١١:٤٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|