صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیر اجرایی آکادمی ملی نان ایران:

  نیاز به آکادمی آموزش نانوایان از سالهای قبل در کشور احساس میشد

  اختصاصی/ محمدجواد کرمی با بیان اینکه مهمترین اصل در تولید نان باکیفیت، برخورداری از نیروی انسانی آموزش‌دیده است، گفت: ما نیاز به آکادمی ملی نان را از سال‌های قبل در کشورمان احساس می‌کردیم. در تمام دنیا به آموزش نانوایان بسیار اهمیت می‌دهند و این مساله بر ارتقاء کیفیت نان بسیار اثرگذار است. در واقع هدف اصلی این مجموعه ملی، ارتقاء کیفیت نان در کشور خواهد بود.

            


مدیر اجرایی آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز، خاطرنشان کرد: آکادمی ملی نان ایران، زیرمجموعه کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان است و دکتر کریمی، ریاست کانون و آکادمی را بر عهده دارد. هدف آکادمی ملی نان ایران، آموزش در حوزه گندم، آرد و نان است. اولین دوره آن روز چهارشنبه بیستم دی ماه برگزار شد که برخی از مسئولین فنی کارخانه‌های آردسازی و متخصصین حوزه نان‌های حجیم دعوت شدند و مربی آکادمی از کشور بلژیک به ارائه آموزش تئوری و عملی پخت نان پرداخت. قصد داریم از میان این‌ها، افرادی را انتخاب کرده و این شبکه را گسترش دهیم و این افراد در بحث آموزش نیز به ما کمک می‌کنند.

کرمی با بیان اینکه هدف این است که آکادمی ملی نان در درازمدت به تمام بخش‌های صنعت گندم، آرد و نان ورود کند، ادامه داد: ما نیاز به این آکادمی را از سال‌های قبل در کشور احساس می‌کردیم. قطعا برای تولید موفق، برخورداری از ماشین‌آلات به‌روز، مواد اولیه مرغوب و مناسب و در نهایت مهم‌ترین اصل برخورداری از نیروی آموزش‌دیده خواهد بود. ما اولین آکادمی در کشور هستیم که در بحث آموزش نانوایان ورود کرده‌ایم و من فکر می‌کنم که این آکادمی اولین قدم را در راستای ارتقاء کیفیت نان خواهد برداشت.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم تهران افزود: قصد داریم در آینده شعب آکادمی ملی نان را در استان‌ها راه‌اندازی کرده و کلاس‌های آموزشی آکادمی را در سراسر کشور برگزار کنیم.

مدیر اجرایی آکادمی ملی نان ایران در ادامه با اشاره به اینکه هدف اصلی این مجموعه ملی، ارتقاء کیفیت نان خواهد بود، گفت: در آینده علاوه بر آموزش نانوایان حجیم و نیمه حجیم به آموزش در حوزه نان سنتی هم ورود خواهیم کرد؛ نانوایان سنتی باید آموزش ببینند که از چه موادی در تولید نان استفاده کنند و به جای مصرف جوش شیرین و افزودنی‌های غیرمجاز، از بهبوددهنده‌های مجاز در تولید نان استفاده نمایند. شاید در حال حاضر بسیاری از نانوایان سنتی کشور نسبت به موادی که به نان اضافه می‌کنند، آگاهی نداشته باشند. آکادمی ملی نان در نظر دارد به تربیت نیروی انسانی آموزش‌دیده پرداخته و برای ارتقاء کیفیت نان در اختیار واحدهای نانوایی قرار دهد.

کرمی در خاتمه به ضرورت آموزش نانوایان در کشور اشاره نمود و تصریح کرد: در تمام دنیا به مبحث آموزش نانوایان اهمیت می‌دهند و این مسأله برای ارتقاء کیفیت نان در کشورها بسیار اثرگذار است. قطعاً در آینده تأثیر آکادمی در کیفیت نان کشور قابل مشاهده خواهد بود. امیدوارم این آموزشگاه جایگاهی پیدا کند تا برای سراسر کشور مثمرثمر باشد و با حمایت‌های دولت، بتوانیم آکادمی را در سطح کشور گسترش دهیم.


 

                                     تاریخ:      شنبه ٢٣ دی ١٣٩٦        ساعت:     ١٠:٥٢

 


خروج




تأمین گندم کیفی آرد حجیم برای کارخانه‌های تهران و البرز

اختصاصی/ دکتر محمود یوسفی از تامین گندم کیفی آرد حجیم برای کارخانه‌های تهران و البرز خبر داد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۸۷۱ down
chf فرانک سويس ۴۲,۰۹۴ down
sek کرون سوئد ۴,۶۳۶ up
nok کرون نروژ ۴,۸۷۵ down
dkk کرون دانمارک ۶,۳۶۱ down
inr روپيه هند ۵۸۴ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۹۷۲ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۰,۲۱۳ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۶,۹۹۷ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۷ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۳۸۰ down
zar راند ۲,۹۱۸ down
try لير ترکيه ۷,۸۳۰ down
rub روبل روسيه ۶۲۹ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۳۰ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۱۵۱ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ up
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۵۰۶ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۳۶ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۳۲۸ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۶۶۳ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۳۱ down
cny یوان چين ۶,۰۸۱ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۷,۹۳۷ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۳۳ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۰۹۴ down
eur یورو ۴۷,۴۹۸ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۳۲۷ down
afn افغانی افغانستان ۵۵۵ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۸۱۲ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۴۵۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

87 درصد از نانوایان حجیم در کشور کارت بهداشت معتبر دارند رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت:
نگاه ما به آکادمی نان ایران، نگاهی ملی است مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
جشنواره عکس خوشه
آذر غله
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
خبرنگار
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر
گل آرد زاگرس