صفحه اصلی > گفتگو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیرعامل شرکت نان‌آوران مدیترانه مطرح کرد:

  تولید کیک سبوس‌دار تخمیری به همت مجموعه نان آوران

  اختصاصی/ محمدامین مروت‌پور گفت: با توجه به دوز شکر و روغنی که در تولید کیک استفاده می‌شود، مانند نان به عنوان یک محصول سالم از آن یاد نمی‌شود اما مجموعه نان‌آوران در تلاش است تا با تولید نوعی از کیک‌های سبوس‌دار تخمیری، کیک سالم را در بازار عرضه نماید.

            


مدیرعامل شرکت نان‌آوران مدیترانه و بنیان‌گذار فروشگاه‌های زنجیره‌ای کلانا در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: اساساً سبوس، اسید فیتیک بالایی دارد و موجب دفع آهن می‌شود، عموماً شاید بسیاری از مردم به دلیل عدم اطلاع از این مسأله به صورت روزانه سبوس را مصرف می‌کنند ضمن اینکه مصرف نان در ایران بسیار زیاد است و مجموعه نان‌آوران با توجه به این مسأله سبوس را به صورت فرایندی تخمیر کرده و دوز اسید فیتیک موجود در آن را کاهش می‌دهد تا ضرر نداشته باشد.
مروت‌پور با بیان اینکه سبوس تخمیری برنج و گندم در حال حاضر در محصولات مختلف مجموعه نان‌آوران مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: یکی از محصولاتی که میان مصرف‌کنندگان جا افتاده، نان روستاست که تولید این محصول از ابتدا با همکاری دانشگاه تهران بوده و به این مرحله رسیده است.

مدیرعامل شرکت نان‌آوران مدیترانه ادامه داد: مجموعه نان‌آوران در ماه جاری سفری به کشور فرانسه خواهد داشت و قرار است با یک شرکت فرانسوی در زمینه خمیرترش لاکتیکی علمی‌تر کار کنیم. در حال حاضر خمیرترش لاکتیکی در محصولات نان‌آوران مورد استفاده قرار می‌گیرد و در حال رایزنی هستیم که در صورت امکان با قیمت مناسب، این محصول را در اختیار واحدهای نان‌ سنتی قرار دهیم. در حال حاضر واحد نانوایی دکتر سبوس با خمیرترش لاکتیکی نان تافتون تولید می‌کند و در این واحد از جوش شیرین استفاده نمی‌شود. این مسأله حمایت شدید دولت را می‌طلبد تا مصرف خمیرترش لاکتیکی را در واحدهای نانوایی به گونه‌ای جا بیندازد که واحدهای نانوایی دیگر از جوش شیرین استفاده نکنند.

بنیان‌گذار فروشگاه‌های زنجیره‌ای کلانا در ادامه درباره حمایت مجموعه نان‌آوران و کلانا از اکران فیلم سد معبر تصریح کرد: عمدتاً  ما به دنبال این هستیم که صنایع مختلف را به هم نزدیک کنیم. صنعت سینما در بحث اجتماعی دخیل است و قطعاً محصول سالم هم روی اجتماع تأثیر خواهد گذاشت. نزدیکی و هم‌پوشانی صنایع با یکدیگر، هم باعث دلگرمی و هم موجب جریان پیشرفت برای ما و صنایع دیگر خواهد شد.


 

                                     تاریخ:      سه شنبه ١٩ دی ١٣٩٦        ساعت:     ١٣:٠٦

 


خروج




ایران بازار آرد عراق را تسخیر می کند

در پی توافق گندمی که میان ایران و روسیه به امضا رسیده است به نظر می رسد تهران دورنمای حضور در بازار آرد عراق را برای خود بسیار روشن می بیند.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
usd دلار آمريکا ۳۷,۱۷۵ up
gbp پوند انگليس ۵۱,۹۹۲ down
chf فرانک سويس ۳۹,۶۷۱ down
sek کرون سوئد ۴,۵۸۷ down
nok کرون نروژ ۴,۷۳۴ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۵۶ down
inr روپيه هند ۵۷۴ down
aed درهم امارات ۱۰,۱۲۳ up
kwd دينار کويت ۱۲۳,۶۲۸ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۳۳,۵۶۲ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۴,۵۱۵ down
hkd دلار هنگ کنگ ۴,۷۵۲ up
omr ريال عمان ۹۶,۶۸۵ up
cad دلار کانادا ۲۹,۳۶۸ down
zar راند ۳,۱۶۰ down
try لير ترکيه ۹,۷۶۷ down
rub روبل روسيه ۶۵۸ down
qar ريال قطر ۱۰,۲۱۳ up
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۱۳۸ up
syp لير سوريه ۷۳ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۲۰۴ down
sar ريال سعودی ۹,۹۱۴ up
bhd دينار بحرين ۹۸,۸۷۰ up
sgd دلار سنگاپور ۲۸,۱۷۴ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۹۲ down
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۶۸۸ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۷,۷۳۶ up
lyd دينار ليبی ۲۷,۹۵۸ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۷,۹۵۷ down
myr رينگيت مالزی ۹,۵۱۰ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۵۸۷ down
eur یورو ۴۵,۸۴۱ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۶۲۱ down
afn افغانی افغانستان ۵۳۹ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۰۱۶ up
azn منات آذربايجان ۲۱,۸۶۷ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۲۱۳ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۳,۷۲۳ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

شیرینی در ایام نوروز گران نمی‌شود رئیس اتحادیه قنادان تهران:
آکادمی ملی نان ایران از لحاظ فرهنگی، روانی و تکنیکی به نانوایان کمک می‌کند رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان:
باید روی کیفیت نان در ایران کار شود مربی آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز:
تولید کیک سبوس‌دار تخمیری به همت مجموعه نان آوران مدیرعامل شرکت نان‌آوران مدیترانه مطرح کرد:
مراکز خرید گندم باید تجهیز شوند مسئول آزمایشگاه شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

آرد زرین خوشه
کارخانه آرد آذر غله
ماشین سازی مرشد گوهر
گروه صنعتی بهمنی
نان سحر
کارخانه آرد کرج کردان
آرد اتحاد
بهبود دهنده رازی
ارد جوانه شوشتر