مدیرعامل شرکت فرداد پخت کویر:
دانش کافی برای تولید نانهای ترتیلا و چیپس ذرت در کشور وجود ندارد
اختصاصی/ امین رحمانی گفت: نانهای ترتیلای ذرت، جو و گندم و چیپس ذرت محصولات بدون افزودنی و گلوتن هستند که ما برای اولین بار در کشور تولید میکنیم اما هنوز استانداردی برای این محصولات در کشور تعریف نشده و دانش تولید این محصولات در کشور وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت فرداد پخت کویر (تولیدکننده نانهای ترتیلای ذرت، جو، گندم و چیپس ذرت) در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: نانهای ترتیلا و چیپس ذرت ما بدون هیچگونه افزودنی تولید میشوند و در واقع بدون گلوتن هستند که برای بیماران سلیاکی کشور بدون هیچگونه محدودیتی قابل استفاده خواهند بود.
رحمانی با اشاره به اینکه هنوز استانداردی برای محصولات ترتیلا در کشور تعریف نشده است، افزود: متأسفانه دانش کافی برای تولید این محصولات در کشور نداریم. در واقع وزارت جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت به جای حمایت از ما و اعطای وام، به دنبال حاشیهپراکنی هستند.
تمام مواد اولیه مورد نیاز محصولات ما وارداتی هستند که عمدتاً برای تأمین آنها دچار مشکل میشویم. از مسئولین توقع داریم ما را حمایت کنند تا در پروسه تولید دچار مشکل نشویم.
خبرنگار: معصومه سمایی
تاریخ: شنبه ٩ دی ١٣٩٦ ساعت: ١٠:٠٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|