چرا کیفیت نان آستارا در استان گیلان نمونه است؟
رئیس اتحادیه نانوایان آستارا با بیان اینکه نان این شهرستان چندین سال است که در میان سایر شهرستانهای استان گیلان نمونه است، گفت: بیش از 25 الی 30 درصد نانوایان آستارا آزادپز هستند و به همین خاطر رقابت در این شهرستان بسیار زیاد است و نانوایان برای تولید نان باکیفیت تلاش میکنند تا بهترین آردها را خریداری کنند.
نیازپور ادامه داد: متأسفانه در برخی از واحدهای نانوایی آنچه که تولید میشود، فقط اسم نان را دارد و این نانها به دلیل استفاده از برخی افزودنیهای خطرناک، کشنده هستند.
نیازپور در خاتمه گفت: آستارا با کشور آذربایجان است و به واسطه نان باکیفیتی که نانوایان ما تولید میکنند بیشتر مردم این کشور نانشان را از آستارا تأمین میکنند. ضمن اینکه آستارا شهری توریستپذیر است و رقابت زیادی برای تولید نان باکیفیت در آستارا جریان دارد.
تاریخ: دوشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٠٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|