صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان مطرح کرد:

  نگین فیروزه‌ای در بستر سیلوی هشتاد ساله تهران به عنوان پیشانی صنعت غذا نشانده شد

  اختصاصی/ دکتر علیرضا کریمی با اشاره به راه‌اندازی مرکز نوآوری صنعت غذا اظهار کرد: نگین فیروزه‌ای در بستر سیلوی هشتاد ساله تهران به عنوان پیشانی صنعت غذا نشانده شد تا نویدبخش نسل جوان، خلاق و ایده‌پرداز علوم غذایی شود که با تکیه بر ایده‌های نو و تجربیات صنعتگران، منشأ تحولات بنیادی در صنعت غذا شوند.

            

رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم آرد و نان در گفت‌وگو با غلات نیوز تصریح کرد: ایجاد مرکز نوآوری در صنعت غذا بنا به رویکرد معاونت علمی و فناوری با توجه به مباحث زیرساختی امنیت و سلامت غذا و تغذیه عمومی، توجه فناورانه به رفع موانع، بومی‌سازی و تولید داخل مواد و تجهیزات وارداتی، در دستور کار قرار داده شده و با برنامه‌ریزی جهت ایجاد ستاد مستقل برای بحث امور زیست‌بوم و تشکیل کمیته‌های مربوطه از یک محور و از طریق پیاده‌سازی طرح تاب‌آوری در زنجیره‌های مختلف غذا با اولویت طرح تاب‌آوری در زنجیره بزرگ نان، راه‌اندازی شده است. ایجاد مرکز نوآوری صنعت غذا ابتدا در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و سپس در سیلوی تهران، مسائل نوآوری در صنعت غذا را برای ایجاد تغییرات بنیادی در این صنعت بزرگ دنبال می‌کند.
دکتر کریمی ادامه داد: ضرورت تغییرات بنیادی در الگوهای تولید، فراوری و صنایع تبدیلی، حمل و نگهداری، توزیع و عرضه و در نهایت مصرف در کل زنجیره غذایی کشور، بر کسی پوشیده نیست چرا که به عنوان ضروری‌ترین صنعت داخلی در اقلیم و زیستگاه ایران از نظر آب و هوا، تغییرات آب و هوایی و کمبود آب، جغرافیای زیستی و ژئوفیزیکی و ژئوپلیتیکی، لزوم ورود به عرصه‌های نوآوری را صدچندان می‌کند.
 رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در ادامه خاطرنشان کرد: با مساعدت و همکاری شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز نوآوری صنعت غذا با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و مهندس سیف مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و شهردار تهران دکتر حناچی، در سیلوی تهران افتتاح شد و نگین فیروزه‌ای در بستر سیلوی هشتاد ساله تهران به عنوان پیشانی صنعت غذا نشانده شد تا نویدبخش نسل جوان، خلاق و ایده‌پرداز علوم غذایی شود که با تکیه بر ایده‌های نو و تجربیات صنعتگران، منشا تحولات بنیادی در صنعت غذا شوند.
 وی در ادامه با بیان اینکه مهد نگهداری گندم، آشیانه مادرانه‌ای شد برای ساماندهی کل صنعت غذا، گفت: شرکت بازرگانی دولتی ایران با تعامل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در دوره مدیریت مهندس سیف، آکادمی نان را نیز در کارنامه خود دارد که آموزش و انتقال تجربیات هم از زیرساخت‌های تحولات بنیادی برای اصلاح الگوهای تولید است؛ نان نیاز به همه این توجهات دارد تا به اصل خویش برگردد.
دکتر کریمی تصریح کرد: نوآوری مبتنی بر یک جهان‌بینی توسعه‌ای پایدار است و یقینا می‌تواند راهگشا برای تمامی ارکان اقتصادی کشور باشد که بسترهای اولیه آن در صنعت غذا با نگاه مدیریتی و تحولگرای سکاندار و متولی گندم فراهم آمده است. سال‌ها است مردان اول ثروت جهان، همان‌هایی هستند که قبل از همه، ضرورت تغییر به‌هنگام را درک کرده‌اند و با احترام و ریسک‌پذیری، پذیرای تحولات مبتنی بر نوآوری و خلاقیت شدند.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٤ دی ١٣٩٩        ساعت:     ١٠:٠٣

 


خروج




آیا حضور بخش خصوصی در بازار خرید گندم 1400 پررنگ‌تر می‌شود؟!/ خرید تضمینی گندم تا کی ادامه دارد؟!

عضو هیات مدیره و معاون برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: اجرای قانون آزادسازی در صنعت آرد و نان ضروری است اما در شرایط فعلی باتوجه به سایه تحریم بر کشورمان، چنین تصمیماتی به لحاظ سیاسی و اجتماعی دشوار و حساس است. باید در مسیری قرار بگیریم که فشار روی دولت را به مردم انتقال ندهیم، دولت باید در صنعت آرد و نان کمترین مداخله را داشته باشد منتها نان مردم در شرایطی آرام و مطمئن تامین شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۱۱/۰۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۷,۴۶۴ up
chf فرانک سويس ۴۷,۲۴۴ down
sek کرون سوئد ۵,۰۴۳ up
nok کرون نروژ ۴,۹۶۲ up
dkk کرون دانمارک ۶,۸۴۸ down
inr روپيه هند ۵۷۶ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۶۴۰ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۱۶۵ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۵۹۹ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ up
cad دلار کانادا ۳۳,۲۸۲ up
nzd دلار نيوزيلند ۳۰,۲۵۸ up
zar راند ۲,۸۲۴ up
try لير ترکيه ۵,۶۵۹ up
rub روبل روسيه ۵۷۳ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۸۰ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۲,۶۲۴ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۰ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۷۲۳ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۳۱ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۱۴۹ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۸۰۵ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۰۸۸ up
lyd دينار ليبی ۹,۴۱۶ up
cny یوان چين ۶,۵۰۲ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۴۰,۳۰۵ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۴۲۰ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۸,۱۸۲ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۵۰,۹۳۶ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۰۳۷ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۷۴۶ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۹۵ up
afn افغانی افغانستان ۵۳۹ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۵۶۶ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۴۰۰ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
زرین خوشه
آرد اطلس
رفیعیان
جوانه شوشتر
فدک رودان
صدف هرمزگان
الیگودرز
مرشدی
نهاوند
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...