بخش زیادی از پاستای ایتالیا از گندم آمریکا و کانادا تولید میشود
ایتالیا، بزرگترین مصرفکننده پاستای جهان، بعد از کاهش میزان کاشت گندم دوروم نمیتواند از مصرف گندم آمریکای شمالی برای تولید اسپاگتی و ماکارونی، اجتناب کند.
دوره دوم واردات ممکن است در ماه آوریل صورت گیرد. صادرات گندم دوروم کانادایی نیز در طول دو ماه افزایش پیدا کرده و به 156 هزار و 500 تن رسید که نسبت به یک سال گذشته، تقریبا 3 برابر شده است. صادرات این گندم از ایالات متحده به ایتالیا نیز در طول 9 ماه حدودا دو برابر شده و به 210 هزار تن رسیده که بیشترین مقدار صادرات به این کشور از سال 2015 تاکنون است. اما گفتنی است که میزان خروجی این گندم از کانادا و ایالات متحده نیز کاهش پیدا کرده که دلیل آن بارشهای شدید باران است. کشاورزان همچنین مساحت اختصاص یافته به گندم دوروم را کاهش دادهاند که این مساله خود باعث ایجاد چالش میشود.
تاریخ: شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨ ساعت: ١٢:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|