مدیرکل امور غذایی سازمان غذا و دارو:
با افزایش کیفیت آرد در کشور، جوش شیرین از نانواییها حذف خواهد شد
اختصاصی/ دکتر وحید مفید گفت: با طرح ساماندهی گندم، آرد و نان که به زودی در وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرایی میشود، آرد مناسب تحویل نانوایان داده خواهد شد و در این صورت نانوایان نیازی به استفاده از جوش شیرین نخواهند داشت.
وی ادامه داد: نانوا زمانی مجبور به استفاده از جوش شیرین میشود که آرد به لحاظ سطح گلوتن کفایت لازم را نداشته باشد. امیدواریم با طرح ساماندهی گندم، آرد و نان که به زودی در وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرایی میشود، آرد مناسب تحویل نانوایان داده شده و مشکل رفع گردد.
مفید، خمیرمایه را به عنوان جایگزین جوش شیرین تلقی کرد و گفت: در بسیاری از مواقع که نانوایان آردی نامناسب تحویل میگیرند، به کمک خمیرمایه میتوانند نان مناسب تولید کنند و به این ترتیب نیازی به جوش شیرین نخواهند داشت.
تاریخ: سه شنبه ٢٤ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٥٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|