رئیس انجمن کارخانجات نانهای صنعتی استان تهران:
هدف تولیدکنندگان نانهای صنعتی حفظ سلامت جامعه است
اختصاصی/ مهدی خانمحمدی گفت: هدف تولیدکنندگان نانهای صنعتی حذف ضایعات نان، حفظ سلامت و بهداشت نان و در نهایت حفظ سلامت جامعه است.
وی افزود: متأسفانه اطلاعات جامعه نسبت به نانهای صنعتیهنوز کم است و مردم ترجیح میدهند نان داغ و ارزان سنتی را انتخاب کنند.
خانمحمدی با اشاره به اینکه اهداف نان صنعتی در کشور محقق نشده، ادامه داد: قرار بود تا پایان برنامه توسعه پنجم 40 درصد از واحدهای نانوایی سنتی تبدیل به کارخانجات نان صنعتی شوند که متأسفانه این امر اجرایی نشد.
رئیس انجمن کارخانجات نانهای صنعتی استان تهران در ادامه با بیان اینکه حمایت دولت از نانوایان سنتی بیشتر است، گفت: متأسفانه قانونی که از سوی دولت برای نان صنعتی در کشور وضع گردید، اجرایی نگردید. به فرض مثال قرار بود نان مورد نیاز مکانهای نظامی (پادگانها) توسط تولیدکنندگان نان صنعتی تأمین شود اما متأسفانه در حال حاضر شاهد احداث یک واحد نان سنتی در این مکانها هستیم!
وی در بخش دیگری از اظهاراتش با تأکید بر اینکه تنها راه رشد مصرف و گرایش جامعه به مصرف نانهای صنعتی آزادسازی صنعت آرد و نان است، عنوان کرد: در صورتی فساد در زنجیره گندم، آرد و نان از بین خواهد رفت و رقابت سالم ایجاد خواهد شد که صنعت آرد و نان آزاد شود. در این شرایط مشتری در بازار حرف اول را میزند و قطعاً مصرف نان صنعتی رشد خواهد یافت، اما متأسفانه با اینکه سالهاست بر آزادسازی گندم آرد و نان تأکید میورزیم این قانون اجرایی نمیشود.
تاریخ: يکشنبه ١٤ مهر ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|