مدیرعامل گروه صنعتی حسینی:
برای جایگزین شدن دستگاههای پخت نان با تنور، باید به نانوایان تسهیلات داده شود
اختصاصی/ سیدمرتضی حسینی گفت: صرفاً چون جایگزین کردن دستگاه با تنور برای واحدهای صنفی کوچک، هزینهبر است، عمدتاً پخت واحدهای نانوایی به شیوه تنوری و حرارت مستقیم است که طبیعتاً این مسأله نیاز به فرهنگسازی دارد و مضرات حرارت مستقیم در فرایند تولید نان باید یادآوری و آگاهسازی شود. ضمن اینکه باید تسهیلات مناسب در اختیار نانوایان قرار گیرد تا برای خرید دستگاه تشویق شوند.
حسینی تصریح کرد: البته نوع نان تنوری با ذائقه مردم سازگارتر است اما این مسأله دلیل بر آن نیست که نانی که در تنور پخت میشود، در تنورهای حرارت غیرمستقیم صنعتی قابل تولید نباشد. در واقع در دستگاههای حرارت غیرمستقیم پخت نان، 95 درصد کیفیت نان حفظ خواهد شد ضمن اینکه نانی که در دستگاه تولید میشود، ماندگاری بسیار بالاتری نسبت به نانهای تنوری دارد.
تاریخ: دوشنبه ٢٨ اسفند ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|