آرد بیکیفیت برای نانوایان حجیم تهران دردسرساز شد/ توضیح یک مقام مسئول از شرکت غله منطقه یک درخصوص وضعیت گندمهای دریافتی کارخانههای تهران و البرز
به گزارش غلات نیوز، کاهش کیفیت آرد در فصول گرم سال، امری طبیعی به شمار آمده و همواره نانوایان در این ایام با مشکل کیفیت یا به اصطلاح ضعف آرد (سستی) مواجه هستند. اما به گفته نانوایان حجیم و نیمهحجیم تهران، متأسفانه این مشکل در شرایط فعلی از حد طبیعی بیشتر شده و کیفیت آرد تحویلی رضایتبخش نیست.
کرمی افزود: مدیران کارخانههای آرد تهران و البرز میگویند دسترسی به گندم کیفی در سال جاری نسبت به سنوات قبل کمتر شده و این امر باعث افت کیفی گندمها و به تبع آن آردها شده است. امیدواریم شرکت غله برای تأمین گندم کیفی کارخانههای تهران و البرز، تدابیری بیندیشد.
عباس ارشدی، عضو هیأت مدیره و معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک در اینباره به غلات نیوز گفت: با توجه به اینکه حجم مصرف گندم در تهران بالاتر از تولید است، به ناچار گندم مورد نیاز ما باید از سایر نقاط کشور تأمین شود. گندمهای تولیدی در سطح کشور به لحاظ کیفیت غالباً وضعیت متوسطی دارند اما استانهای برخوردار از گندم کیفی صرفاً خوزستان، گلستان، اردبیل و بخشی از استان فارس هستند که با توجه به کاهش سطح تولید گندم در این استانها و ترجیح آنها به تأمین منابع خود و عدم خروج گندم از استان، متأسفانه مقدار حمل و توزیع این گندمها به تهران از ابتدای سال جاری کمتر شده است.
ارشدی افزود: از ابتدای سال جاری طی برنامه اعلامی، 122 هزار تن گندم از استان خوزستان به تهران در برنامه حمل بوده که از این میزان 30 هزار تن آن حمل شده است. همچنین 50 هزار تن گندم قرار است از استان اردبیل به تهران تزریق شود که از این میزان تا کنون 11 هزار تن به دستمان رسیده است. از استان گلستان هم 65 هزار تن به تهران تخصیص داده شده و تا کنون 2 هزار تن از میزان کل تحویل تهران گردیده است.
اما برای کارخانههای استان البرز نیز این برنامه حمل متغیر است و طبق آنچه اعلام شده، مجموع محموله دریافتی از استان خوزستان 137 هزار تن خواهد بود که تا کنون 60 هزار تن ارسال شده است، همچنین از استان اردبیل 15 هزار تن به البرز اختصاص یافته و تا کنون 5 هزار تن از آن ارسال گردیده و نیز برنامه حمل گندم استان گلستان به استان البرز 15 هزار تن اعلام شده که تا کنون 2 هزار تن از آن ارسال گردیده است.
معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک خاطرنشان کرد: بر اساس بازدیدهای میدانی که از مراکز ذخیرهسازی انجام میدهیم و نیز اطلاعاتی که از کیفیت گندمهای موجودیمان داریم، برنامه اختلاط در اختیار مراکز ذخیرهسازی قرار میدهیم تا کیفیت نسبی از گندمها به دست آید و تحویل کارخانههای آرد داده شود.
ارشدی اظهار کرد: طبیعتاً شرایط آب و هوایی گرم از عوامل تأثیرگذار در کاهش کیفیت خمیر است و نانوایان باید در چنین شرایطی به کمک تجربیات و مهارتهای خود از کاهش کیفیت خمیر و نان بکاهند. اما باید گفت در مجموع، وضعیت تخصیص گندمهای کیفی به کارخانهها در سال جاری نسبت به سنوات قبل افت نکرده و در مقیاس کلی، گندمهای تحویلی به کارخانههای تهران و البرز از کیفیت مناسبی برخوردارند.
تاریخ: يکشنبه ٣٠ تير ١٣٩٨ ساعت: ١٥:١٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|