

جلسات کارگروههای آرد و نان نور و نوشهر برگزار شد
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در ادامه سفرهای تبیینی و نظارتی خود به شهرستانهای استان، با سفر به نور و نوشهر، در جلسات کارگروههای آرد و نان این دو شهرستان شرکت کرد.
محمدعلی رمضانی در این نشستها، لزوم همافزایی میان دستگاههای اجرایی و تلاش همهجانبه برای ارتقای کیفیت و بهرهوری زنجیره آرد و نان را مورد تأکید قرار داد و با قدردانی از تلاشهای اعضای کارگروههای شهرستانی، گفت: با توجه به کاهش صرفه اقتصادی فعالیت نانواییها، به ویژه واحدهای کمسهمیه، عدم صدور بیرویه پروانه کسب برای راهاندازی نانواییهای جدید ضرورت دارد.
وی لزوم بهبود عملکرد نانواییها را مورد تأکید قرار داد و گفت: از جمله راهکارهای اجرایی به این منظور میتوان اصلاح و تنظیم ساعات پخت بر اساس نیاز اهالی هر منطقه، محلهمحور شدن فعالیت نانواییها به جای تمرکز این واحدها در خیابانهای اصلی که منجر به کاهش هزینههای اجاره به نانوایان و استفاده از ظرفیت این نانواییها در توسعه گردشگری محلی میشود را نام برد.
سرپرست اداره کل غله استان مازندران با بر شمردن چالشهایی مانند پایین بودن سهمیه آرد برخی نانواییها، افزایش هزینههای جاری مانند دستمزد و بیمه کارگران و نیز رشد قیمت آب، برق و سایر خدمات، خواستار ارائه و اجرای راهکارهای حمایتی از نانوایان در سطوح استان و شهرستان شد.
در ادامه این جلسات، فرمانداران شهرستانهای نور و نوشهر و اعضای کارگروههای آرد و نان این شهرستانها، با طرح دغدغهها و مسائل و مشکلات موجود، به موضوعاتی همچون تأمین آرد مناطق کوهستانی نظیر بلده و کجور، لزوم ارائه تسهیلات برای نوسازی تجهیزات و تأمین موتور برق برای نانواییها و نیز اصلاح ساختار توزیع آرد در مناطق پُر جمعیت و مسافرپذیر اشاره کردند.
همچنین در این نشستها، موضوعاتی همچون نرخ نان نوع ۶ (آزاد پَز)، نحوه تأمین آرد این واحدها، اجاره بالای نانواییها، خرید و فروش یا اجارهای بودن پروانههای کسب و نیاز به تأمین آرد مورد نیاز جمعیت شناور و غیر بومی این مناطق، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تاریخ: سه شنبه ٦ خرداد ١٤٠٤ ساعت: ١٣:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|