صفحه اصلی > سیلو > سیلو 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیر امور فنی و اجرایی شرکت سیلوسازان تهران مطرح کرد:

  تولیدکنندگان داخلی در شرایط رقابتی نابرابر با تولیدکنندگان خارجی

  اختصاصی/علی خلیلی گفت: متأسفانه تولیدکنندگان داخلی در شرایطی قرار دارند که به جای حمایت از سوی دولت با واردکنندگان به رقابت نابرابر می‌پردازند.

            

مدیر امور فنی و اجرایی شرکت سیلوسازان تهران در گفت‌وگو با غلات نیوز با اشاره به دغدغه‌ها و موانع پیش روی تولید تصریح کرد: متأسفانه متریال اصلی ساخت سیلوهای فلزی (ورق‌های گالوانیزه با ضخامت بالا) در کشور تولید نمی‌شوند و از سوی دیگر با افزایش تعرفه واردات مواد اولیه روبه‌رو هستیم.
خلیلی افزود: قطعاً اگر موانع پیش روی تولیدکنندگان داخلی برداشته شود و همچنین قطعات و مواد اولیه در داخل تولید شوند و یا در غیر این‌صورت تعرفه واردات برداشته شود، توان رقابت ما با واردکنندگان نیز بالاتر خواهد رفت و مسلماً تولیدکنندگان داخلی خواهند توانست محصولات باکیفیت‌تری نیز ارائه دهند.

از طریق کانال زیر میتوانید با شرکت سیلوسازان تهران در ارتباط باشید .

https://t.me/SiloSazanTehran

تلفن: 14 12 94 88-021
فکس: 89 86 93 88-021

www.silosazan.ir
info@silosazan.ir

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ١٠ تير ١٣٩٨        ساعت:     ١١:٣٢

 


خروج




پربازدیدترین

افتتاح آکادمی ملی نان ایران نزدیک است/ با افتتاح آکادمی کیفیت در صنعت نان تحقق می یابد

اختصاصی/ نیروی انسانی آموزش دیده و ماهر جزو سرمایه های اصلی یک صنعت به شمار می آیند چه بسا اینکه باتوجه به اهمیت این مقوله برای پرورش نیروی انسانی متخصص در برخی صنایع تولیدی هزینه های بسیاری نیز صرف می گردد چرا که قطعا برخورداری از نیروی انسانی ماهر می تواند منجر به رشد و توسعه و ارتقا آن صنعت شود. متاسفانه در چند سال اخیر صنعت نان از مقوله آموزش جامانده و کم و بیش در کشور به این امر مهم پرداخته شده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۳,۹۳۳ down
chf فرانک سويس ۴۲,۴۴۰ up
sek کرون سوئد ۴,۳۱۰ down
nok کرون نروژ ۴,۵۶۵ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۸۵ down
inr روپيه هند ۵۸۳ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۲۳۱ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۹۲۲ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۶۳۸ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۶۷ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ down
cad دلار کانادا ۳۱,۶۷۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۸۴۸ down
zar راند ۲,۸۱۴ up
try لير ترکيه ۷,۲۸۱ up
rub روبل روسيه ۶۵۴ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۱۸ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۵۵۹ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۸۰۵ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۴۰ eq
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۳۱ eq
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۲۱۶ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۹۹ up
lyd دينار ليبی ۲۹,۸۴۶ up
cny یوان چين ۵,۹۸۱ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۹,۰۳۷ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۱۰۱ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۸۷۰ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۶,۲۱۶ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۷۸۹ up
gel لاری گرجستان ۱۴,۲۱۴ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۷۹ down
afn افغانی افغانستان ۵۳۵ up
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۴۳۶ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۶۵۴ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۹ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:
صنعت ماکارونی کشور نیاز به گندم دوروم دارد در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
افزایش قیمت نان در زنجان در دست بررسی است مدیرکل شرکت غله استان زنجان:
دولت هزینه تولید آسیابانی را مدیریت کند مدیرعامل کارخانه آرد بارانا:
شرکت برای حمل آرد ضررهای میلیاردی می دهد مدیرعامل شرکت حمل و نقل خلیج فارس در گفت وگو با غلات نیوز:
اصلاح الگوی تولید و مصرف نان کامل با حضور باشگاه هواداران نان کامل در نمایشگاه ایبکس محقق شد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.