صفحه اصلی > ماکارونی > ماکارونی 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  توليد پاستاي شبه دست ساز با کمک تکنولوژيهاي جديد

  افزايش خطوط توليد اتوماتيک، موجب دستيابي به محصولاتي شده که ويژگي هاي ارگانولپتيک آنها مشابه خصوصيات محصولات دست ساز است، با اين تفاوت که به علت وجود فرايندهاي حرارتي در پروسه توليد، داراي طول عمري بيشتر هستند.فرآيندهاي توليد پاستا براي ساليان متمادي و با نام سنتي مورد استفاده قرار گرفته اما در خط توليد آنها در تمامي مراحل، از مرحله تعيين اندازه و

            


 ترکيب مواد اوليه با دستگاه هاي ورقه کن و مخلوط  کن هايي که کيفيت محصول را دستخوش تغيير قرار نميدهند گرفته، تا تثبيت محصول نهايي با کمک پاستوريزه کننده ها و خنک کننده ها، نوآوريهايي ايجاد شده است.

کارخانه هاي مدرن توليدکننده پاستا ميتوانند تضمينکننده توليد محصولاتي باکيفيت و سالم با ماندگاري زياد باشند که برخلاف شيوه هاي رايج توليد پاستاي خشک، فاقد مرحله خشک کردن است. ماندگاري محصول، وابسته به فرايند تثبيت در پروسه توليد است. اين ماندگاري براي پاستاهاي تازه، پاستوريزه، خنک و بستهبندي شده در اتمسفر اصلاح شده به ميزان 2 ماه است و در صورتي که محصول بستهبندي شده در معرض فرايند پاستوريزاسيون و خنکشدن اضافي قرار گرفته باشد، اين ماندگاري به ميزان 4 تا 5 ماه نيز افزيش مييابد. کارخانههاي پيشرفتهتر با مجهز بودن به سيستمهاي خاصي که براي پردازش آردهاي مورد نياز توسعه يافتهاند، انواع مختلفي از آرد مانند آرد خام، آرد پيشپخت، آرد حاوي گلوتن و يا آرد فاقد گلوتن را کنترل ميکنند.

توليدکنندگان به کارخانه هاي توليد پاستا پيشنهاد ميکنند که خطوط توليد پاستاي تازه را با تجهيزاتي از قبيل خميرگيرهاي مخصوص براي ترکيب دٌز و انواع مختلفي از ترکيبات، ماشينهاي پِرِس که بر اساس ميزان و نوع مواد اوليه ترکيب شده قادر به قالب گيري خمير هستند، شاتل توزيع خمير براي قالبهاي مختلف، مدرجکننده و برشکار براي برش مقطعي خمير با کنترل خودکار ضخامت، گاز پاستوريزهکننده بخار، پيشخشککنها يا خنککننده ها، استريليزه کننده پس از مرحله بسته بندي و واحدهاي حرارتي متناسب براي سرعتهاي بالاي توليد، تکميل نمايند.   

تمرکز بر بهبود فرايند و کيفيت محصول
کارخانهها بايد قادر به تضمين ماندگاري محصول و حفظ ويژگيهاي ارگانولپتيک (شبه دستساز) محصول نهايي باشند، چرا که بسيار مورد توجه مصرفکننده است. بدون شک کيفيت ترکيبات اوليه محصول، اهميت بسياري دارد، درست مانند تکنولوژيهاي مورد نياز براي توليد خميري باکيفيت و داراي رنگ زرد مطلوب.
سيستم توزيع پاستا، همانند بيشتر خطوط پيچيده، ميتواند به طور خودکار عمل نموده و به طور متناوب چندين واحد قالبگيري را عرضه نمايد. خنککننده اتوماتيک آب، که براي پِرِس، ترکيب و قالبگيري مناسب است، کنترل ثابت دماي واحد اکستروژن را تضمين ميکند تا از حرارت بيش از اندازه خمير ممانعت گردد.
ساختار کلي کارخانه را ميتوان بر اساس نياز مصرفکننده تغيير داد. همانند پاستاي چند لايه، رشتهفرنگي نيز در سايزهاي مختلف در دسترس است و در بستهبنديهاي متنوع از قبيل بستهبنديهاي فشرده پلاستيکي و يا آشيانهاي عرضه ميگردد. با توجه به نياز بازار هدف، پاستاهاي توپٌر را ميتوان با شکلهاي مختلف از قبيل گرد، مکعب، نيمدايره، ماهي، قلب، آبنبات و قارچ برش داد. خط توليد پاستاي تازه بايد به صورت خودکار و تطبيق پذير باشد که ميتواند مواردي از قبيل تنظيم سرعت اسکرول با اينوِرتر و يا لحاظ نمودن محورهاي داراي قابليت جداسازي را به منظور پاکسازي و شستوشوي راحتتر، شامل شود. در رابطه با محصولاتي از قبيل پاستاهاي تازه و پاستوريزه توپٌر، استفاده از ابزاري مانند لرزاننده نيز امکانپذير است. به دليل وجود تهويه و حرارت مناسب، لرزانندهها قادرند محصول را به طور کامل جداسازي کنند و ضمن خشک کردن و کاهش رطوبت محصول، شکل نهايي فراورده را حفظ نموده و طول عمر آن را افزايش دهند. اين عوامل موجب سهولت بستهبندي محصول نهايي نيز ميگردد.

فرايند گرمايي ضروري
در خطوط توليد پاستاي تازه، انواع مختلفي از فرايندهاي دمايي از جمله پاستوريزاسيون قبل يا بعد از بستهبندي، خشککردن و يا مرحله پيشخشک و همچنين خنک و منجمد نمودن محصول قبل از بستهبندي نهايي، مورد استفاده قرار ميگيرد.
گرايش عمومي به سمت توليد محصولي تازه با ويژگيهاي ارگانولپتيک، مشابه پاستاي خانگي است. فرايند گرمايي از طريق تزريق گاز يا بخار پاستوريزهکننده به منظور حصول اطمينان از بهرهوري انرژي و بهبود 90 درصدي عملکرد صورت ميگيرد.
پاستوريزهکنندههايي که به طور کامل از استيل ساخته شدهاند، ميتوانند براي جلوگيري از ورود گرما به محيط زيست و کاهش مصرف انرژي، به يک بولر يکپارچه و مبدلهاي گرمايي که در آب قرار ميگيرند، مجهز شوند. پاستوريزهکنندههاي تزريق بخار، اين اطمينان را به وجود ميآورند که پاستايي مشابه پاستاي خانگي و دستساز توليد ميشود. پوششهاي نواحي پاستوريزهشده به راحتي جدا شده و قابل شستوشو هستند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٦        ساعت:     ٠٩:٤١

 


خروج




پربازدیدترین

دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...