توليد پاستاي شبه دست ساز با کمک تکنولوژيهاي جديد
افزايش خطوط توليد اتوماتيک، موجب دستيابي به محصولاتي شده که ويژگي هاي ارگانولپتيک آنها مشابه خصوصيات محصولات دست ساز است، با اين تفاوت که به علت وجود فرايندهاي حرارتي در پروسه توليد، داراي طول عمري بيشتر هستند.فرآيندهاي توليد پاستا براي ساليان متمادي و با نام سنتي مورد استفاده قرار گرفته اما در خط توليد آنها در تمامي مراحل، از مرحله تعيين اندازه و
ترکيب مواد اوليه با دستگاه هاي ورقه کن و مخلوط کن هايي که کيفيت محصول را دستخوش تغيير قرار نميدهند گرفته، تا تثبيت محصول نهايي با کمک پاستوريزه کننده ها و خنک کننده ها، نوآوريهايي ايجاد شده است.
تمرکز بر بهبود فرايند و کيفيت محصول
کارخانهها بايد قادر به تضمين ماندگاري محصول و حفظ ويژگيهاي ارگانولپتيک (شبه دستساز) محصول نهايي باشند، چرا که بسيار مورد توجه مصرفکننده است. بدون شک کيفيت ترکيبات اوليه محصول، اهميت بسياري دارد، درست مانند تکنولوژيهاي مورد نياز براي توليد خميري باکيفيت و داراي رنگ زرد مطلوب.
سيستم توزيع پاستا، همانند بيشتر خطوط پيچيده، ميتواند به طور خودکار عمل نموده و به طور متناوب چندين واحد قالبگيري را عرضه نمايد. خنککننده اتوماتيک آب، که براي پِرِس، ترکيب و قالبگيري مناسب است، کنترل ثابت دماي واحد اکستروژن را تضمين ميکند تا از حرارت بيش از اندازه خمير ممانعت گردد.
ساختار کلي کارخانه را ميتوان بر اساس نياز مصرفکننده تغيير داد. همانند پاستاي چند لايه، رشتهفرنگي نيز در سايزهاي مختلف در دسترس است و در بستهبنديهاي متنوع از قبيل بستهبنديهاي فشرده پلاستيکي و يا آشيانهاي عرضه ميگردد. با توجه به نياز بازار هدف، پاستاهاي توپٌر را ميتوان با شکلهاي مختلف از قبيل گرد، مکعب، نيمدايره، ماهي، قلب، آبنبات و قارچ برش داد. خط توليد پاستاي تازه بايد به صورت خودکار و تطبيق پذير باشد که ميتواند مواردي از قبيل تنظيم سرعت اسکرول با اينوِرتر و يا لحاظ نمودن محورهاي داراي قابليت جداسازي را به منظور پاکسازي و شستوشوي راحتتر، شامل شود. در رابطه با محصولاتي از قبيل پاستاهاي تازه و پاستوريزه توپٌر، استفاده از ابزاري مانند لرزاننده نيز امکانپذير است. به دليل وجود تهويه و حرارت مناسب، لرزانندهها قادرند محصول را به طور کامل جداسازي کنند و ضمن خشک کردن و کاهش رطوبت محصول، شکل نهايي فراورده را حفظ نموده و طول عمر آن را افزايش دهند. اين عوامل موجب سهولت بستهبندي محصول نهايي نيز ميگردد.
فرايند گرمايي ضروري
در خطوط توليد پاستاي تازه، انواع مختلفي از فرايندهاي دمايي از جمله پاستوريزاسيون قبل يا بعد از بستهبندي، خشککردن و يا مرحله پيشخشک و همچنين خنک و منجمد نمودن محصول قبل از بستهبندي نهايي، مورد استفاده قرار ميگيرد.
گرايش عمومي به سمت توليد محصولي تازه با ويژگيهاي ارگانولپتيک، مشابه پاستاي خانگي است. فرايند گرمايي از طريق تزريق گاز يا بخار پاستوريزهکننده به منظور حصول اطمينان از بهرهوري انرژي و بهبود 90 درصدي عملکرد صورت ميگيرد.
پاستوريزهکنندههايي که به طور کامل از استيل ساخته شدهاند، ميتوانند براي جلوگيري از ورود گرما به محيط زيست و کاهش مصرف انرژي، به يک بولر يکپارچه و مبدلهاي گرمايي که در آب قرار ميگيرند، مجهز شوند. پاستوريزهکنندههاي تزريق بخار، اين اطمينان را به وجود ميآورند که پاستايي مشابه پاستاي خانگي و دستساز توليد ميشود. پوششهاي نواحي پاستوريزهشده به راحتي جدا شده و قابل شستوشو هستند.
تاریخ: يکشنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٤١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|