معاون بازرگانی شرکت ماکارونی مک:
انگیزهای برای ارتقاء کیفیت ماکارونی در کشور وجود ندارد
اختصاصی/رسول شفق با اشاره به اینکه گندم دوروم داخلی تا حدودی به لحاظ کیفی قابل قبول است، گفت: صنایع ماکارونی در حال حاضر به صورت صد درصد از گندم دوروم استفاده نمیکنند و از طرفی برای تبدیل این گندم به آرد در کشور محدودیتهایی وجود دارد ضمن اینکه در صورت استفاده از گندم دوروم و نرم قیمت تمام شده محصول یکسان است لذا انگیزهای برای ارتقاء کیفیت ماکارونی در کشور وجود ندارد.
وی افزود: در حال حاضر متأسفانه مشکل اصلی در کشور کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش در واحدهای صنعتی است که موجب شده کارخانههای ماکارونی نتوانند گندم دوروم داخلی را به اندازه مناسب خرید و نگهداری کنند. لذا اگر شرایطی فراهم شود که گندم به صورت مدتدار و با تضمین در اختیار کارخانههای ماکارونی قرار گیرد هم جذب گندم دوروم بیشتر خواهد شد، هم نیاز کارخانهها تأمین میشود و هم کارخانهها با ظرفیت بهتری فعالیت خواهند کرد.
تاریخ: سه شنبه ٩ خرداد ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٢٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|