در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
تصمیمات غیرکارشناسانه که به صنعت نان آسیب میزند!
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه مصوبه رفع محدودیت صدور مجوز نانوایی هنوز به ما ابلاغ نشده است، گفت: متأسفانه در صورت اجرای چنین تصمیمات غیرکارشناسانهای، صنعت نان دچار آسیبهای جبرانناپذیر خواهد شد.
وی افزود: در چنین شرایطی نمیتوان گفت با ایجاد واحدهای نانوایی مازاد، فضای رقابتی میان نانوایان شکل میگیرد بلکه باید گفت ایجاد چنین فضایی در صنف نانوایان، به افزایش درصد ضایعات نان کمک میکند.
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در ادامه بیان کرد: ما مخالف صدور پروانه کسب برای احداث واحد نانوایی جدید نیستیم منتها این اقدام باید به شیوهای کارشناسی شده صورت گیرد و در مناطق کمبرخوردار برای تأمین نیاز نان مصرفی مردم، واحد نانوایی جدید احداث گردد.
نوروزی مقدم در ادامه گفت: وقتی در مجاورت یک واحد صنفی نانوایی که سالها با وجود مشکلات فراوان فعالیت میکند، یک واحد جدید احداث شود، اولین اقدامی که ممکن است نانوایان برای جبران درآمد کاهش یافته خود و هزینههایشان پیش گیرند، حذف کارگر ماهر یا نصب دستگاه به جای کارگر برای معافیت از هزینههای کارگری خواهد بود که این خود آسیب بیکاری را به دنبال دارد.
وی خاطرنشان کرد: کاهش کمیت و کیفیت نان و رویکرد نانوایان به خامفروشی، از دیگر تبعات منفی است که احداث بیرویه نانوایی در کشور به دنبال خواهد داشت.
به گفته نوروزی مقدم، به جای تصمیمات غیرکارشناسانهای که آسیبزا است، بهتر است سرانه مصرف نان و تعداد واحدهای نانوایی فعال در نقاط مختلف بررسی و در صورت نیاز برای احداث واحد صنفی جدید اقدام گردد.
تاریخ: سه شنبه ٥ اسفند ١٣٩٩ ساعت: ١٢:٠٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|