معاون استاندار اصفهان:
بدنبال ارتقای کیفیت نان هستیم
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: نانوایان این استان باید با اتخاذ رویکرد مشتری مداری، نان را براساس نظر آنان ارائه دهند چرا که ما بدنبال ارتقای کیفیت آن هستیم.
وی اضافه کرد: گندم یارانهای با ۲ نرخ ۶۶۰ تومان(آرد یارانهای نوع اول) و ۹۰۰ تومان(آرد یارانهای نوع دوم) به فروش میرسد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان تصریح کرد: در شهرستان اصفهان بیشتر از آرد یارانهای نوع دوم و در شهرستانهای اطراف از آرد یارانهای نوع اول استفاده میشود.
وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده تخلفات نانواییها به سامانه ۱۲۴، بازرسی اصناف و تعزیرات حکومتی اطلاع دهند همچنین با متخلفان به شدت برخورد میشود.
قاضی عسگر خاطرنشان کرد: سال گذشته قیمت نان در اصفهان افزایش نیافت اما در آبان ماه سال جاری بدنبال افزایش هزینههای نانوایان و اعتراضات آنها پس از اقدامات کارشناسی نرخ تمام شده نان ۲۰ تا ۳۲ درصد افزایش قیمت داشت.
وی اضافه کرد: در زمان حاضر برنامهای برای افزایش قیمت نان وجود ندارد، اکنون به دنبال ارتقا کیفیت نان هستیم.
به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، حدود سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان یارانه آرد و نان به استان اصفهان تعلق میگیرد.
وی اظهار داشت: آرد یارانهای نوع اول به نانواییهای سنگک پز ارائه نمیشود بلکه با آرد یارانهای نوع دوم پخت میکنند.
قاضی عسگر گفت: اخیرا حدود ۱۳ نانوایی سنگک پز به صورت آزادپز مجوز گرفتند.
وزن چانه نان تافتون تنوری ۲۰۰ گرم و وزن تقریبی یک قرص آن ۱۵۰ گرم ± ۱۰دگرم و نرخ ساده ۵۰۰ تومان بوده که این واحد نانوایی به صورت یارانهای فعالیت میکند.
وزن هر چانه تافتون ماشینی ۲۵۰ گرم، نرخ نان ساده ۷۵۰ تومان است و این واحد نانوایی به صورت ازادپز(نیمه یارانهای) فعالیت دارند.
وزن چانه سنگک سنتی ۶۰۰ گرم، وزن تقریبی یک قرص نان ۳۸۰ گرم ± ۲۰ و نرخ نان ساده ۳۴۰۰ تومان این واحد نانوایی به صورت کامل آزاد فعالیت میکند.
از مجموع حدود پنج هزار نانوایی فعال در استان اصفهان ۹۸۰ واحد آن در شهرستان اصفهان مستقر هستند.
تاریخ: چهارشنبه ١٧ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٣٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|