مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی:
75 درصد از نانوایان، عملیات تخمیر را درست انجام نمیدهند/ نقش نانوایان در کیفیت نان مهمتر است
اختصاصی/ حمیدرضا نوری با اشاره به اهمیت نقش نانوایان در تولید نان باکیفیت گفت: متاسفانه عملآوری صحیح خمیر (رعایت مدت زمان استاندارد تخمیر) از حوصله نانوایان امروزی خارج است و آنها میخواهند به کمک مکملها و افزودنیها، خمیر را به عمل بیاورند و این مسأله نقش مهمی در کیفیت نان دارد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی در واکنش به اعتراضات نانوایان مشهدی مبنی بر کیفیت پایین آرد بیان کرد: در مقطعی چند ماهه، گندم مورد استفاده در استان جهت استحصال آرد، از محل گندم وارداتی بود که متاسفانه به اتمام رسید و مجددا گندم داخلی به کارخانههای آرد تزریق شد و طبیعی است که با توجه به این مسأله، شاهد تغییر کیفیت در آردهای تولیدی باشیم.
وی با اشاره به اهمیت نقش نانوایان در تولید نان باکیفیت اظهار کرد: متاسفانه عملآوری صحیح خمیر (رعایت مدت زمان استاندارد تخمیر) از حوصله نانوایان امروزی خارج است و آنها میخواهند به کمک مکملها و افزودنیها، خمیر را به عمل بیاورند و این مسأله نقش مهمی در کیفیت نان دارد.
نوری ادامه داد: مشاهدات ما نشان میدهد که نانوایان نقش زیادی در کیفیت نان دارند و 75 درصد از آنها عملیات تخمیر را اصولی و استاندارد انجام نمیدهند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی تصریح کرد: متاسفانه شرایط کارگران امروزی شاغل در واحدهای نانوایی، مانند سابق نیست و این مسأله، برگزاری دورههای آموزشی را در صنف دچار مشکل میکند. عموما کارگران تخصص کافی ندارند و به صورت موقت از صنوف دیگر وارد حرفه تخصصی نانوایی میشوند.
وی اظهار کرد: ما به طور ماهیانه گندمهای تخصیصی به کارخانههای آرد، کیفیت آردهای استحصالی و نانهای تولید شده را آنالیز میکنیم و خوشبختانه مشکلی در این بخشها مشاهده نمیشود اما وقتی آردها به مرحله پخت میرسند، دچار مشکل میشوند که این مسأله نشاندهنده ضعف مهارتی در میان نانوایان است.
تاریخ: چهارشنبه ١٩ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ١١:٣٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|