کرونا و نانوایان دست در دست هم برای مردم نان طبخ میکنند
مسؤول بهداشت محیط بروجن با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت توسط خبازان، گفت: این روزها با وجود کرونا، نانوایان یکی از صنفهای حساس هستند که عدم رعایت بهداشت آنها میتواند جان مردم را به خطر اندازد.
یکی از این صنوف نانوایان هستند و اما مدتها است که کیفیت نان بروجن برای مردم معضل شده بود و حالا علاوه بر کیفیت، مشکل عدم رعایت بهداشت از جانب اکثر نانوایان بروجن را شاهد هستیم، در این اوضاع کرونا هنوز برخی باور نکردهاند این ویروس وجود دارد، نانوایانی که ماسک نمیزنند، فرد مجزایی برای دریافت پول تعیین نکردهاند و دیگر قضایای بهداشتی هم بماند.
خسرو توکلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در بروجن با اشاره به اهمیت بهداشت خبازان، گفت: این روزها با وجود کرونا، نانوایان یکی از صنفهای حساس هستند که عدم رعایت بهداشت آنها میتواند جان مردم را به خطر اندازد.
مسئول بهداشت محیط بروجن، بیان کرد: بازدید از نانوایان حداقل یک بار در ماه انجام میشود، اما مشکل اصلی خبازان بروجن، ضوابط فنی و مکان آنها است.
توکلی با بیان وجود برنامه مداخلاتی توسط واحد سلامت و محیط کار، گفت: به صورت ویژه در قالب تیمهای گروهی، خبازان رصد و اگر مسائل رعایت نشود قطع سهمیه شده و تا زمان رفع مشکل اقدام به برقراری سهمیه نخواهیم کرد.
نظارتها و اخطارها به قوت خود باقی است
وی با اشاره به عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط نانوایان، بیان کرد: برخی خبازان گرمای زیاد به هنگام طبخ نان را بهانهای برای عدم استفاده از ماسک میدانند و برخی نانوایان هم فردی مجزا برای دریافت وجه نقدی ندارند.
توکلی ادامه داد: پروتکلها برای نانوایان بیان و آموزشهای لازم انجام شده، با این حال همچنان نظارتها و اخطارها به قوت خود باقی است.
وی در پایان با اشاره به اخطاریههای متعدد در مورد نکات بهداشتی به خبازان، اظهار داشت: در سال جاری چهار نانوایی مکاتبه و دادگاهی شده، سه مورد اماکن و نیروی انتظامی، سه خبازی دیگر به اداره تعزیرات و قطع سهمیه آرد دو نانوایی انجام شده است و پلمب هم در دو ماه آینده صورت میگیرد.
مظاهر ربیعی نیز در رابطه با کیفیت نانها، گفت: از طریق کمیته آرد و نان مرتبا در حال رصد بوده و هفتهای دو بار تشکیل جلسه داده و موارد را پایش میکنیم.
با نانوایانی که فعالیت آنها ضعیف باشد، برخورد میشود
رئیس صمت شهرستان بروجن، ادامه داد: با نانوایانی که فعالیت آنها ضعیف باشد، برخورد میشود و خبازان که کسر سهمیه داشته را قطع سهمیه کرده و اصلاحاتی در سهمیهها صورت گرفته است.
ربیعی با تاکید بر عملآوری نان توسط خبازان، بیان کرد: در بحث تهیه خمیر مشکلات وجود دارد و با آموزش سعی در رفع این مسئله داریم.
وی بیان کرد: نظارت بر روی تولید آرد وجود دارد و میپذیریم گاهی نانها از کیفیت مطلوب برخوردار نیستند و به جد پیگیر هستیم.
مشکل نانوایان بروجن به قوت خود باقی است و در این روزهای کرونایی، قوت غالب مردم علاوه بر عدم کیفیت، مشکل بهداشت هم پیدا کرده، امید است مسؤولان چارهای بیندیشند و روال سختگیرانهتری را پیش رو بگیرند، چرا که سهلانگاری در چنین مباحث مهمی منجر به فاجعه میشود.
تاریخ: چهارشنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٢:٠٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|