در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی نانوایان تهرانی
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی از ابتلا به کرونا در صنف نانوایان به ما اعلام نشده که این مسأله نشاندهنده رعایت مجدانه پروتکلهای بهداشتی از سوی نانوایان است.
بیژن نوروزیمقدم در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: پروتکلهای بهداشتی هم از طریق پیامک و هم از طریق فضای مجازی به نانوایان تذکر داده شده است.
وی افزود: به نانوایان توصیه شده افرادی که در واحدهای صنفی وظیفه فروش نان به مشتری را بر عهده دارند، حتیالامکان از ماسک و دستکش استفاده کنند تا از سرایت این بیماری به خود و دیگران جلوگیری نمایند.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران ادامه داد: خوشبختانه تا کنون گزارشی از ابتلای نانوایان به ویروس کرونا گزارش نشده که این مسأله نشاندهنده رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی صنف و علاوه بر آن، محیط بسیار گرم نانوایی است که از انتقال ویروس جلوگیری میکند.
نوروزیمقدم گفت: در واقع به دلیل گرمای سوزان تنور، نان از زمانی که تولید شده و به دست مشتری میرسد، هیچگونه آلودگی ندارد اما توصیه ما به مشتریان این است که هنگام تحویل گرفتن نان، سفره پارچهای با خود به همراه داشته باشند و پس از هر بار حمل، سفره را ضدعفونی کنند. همچنین بهتر است مشتریان برای رفع هرگونه آلودگی احتمالی و کسب اطمینان بیشتر به منظور مقابله با ویروس کرونا، نان را هنگام مصرف مجدداً گرم نمایند.
وی در ادامه با اشاره به توزیع اقلام بهداشتی در میان نانوایان خاطرنشان کرد: با همکاری بسیج اصناف، اقلام بهداشتی طی چند مرحله برای نانوایان تهران تأمین شده است ضمن اینکه تمامی واحدهای نانوایی به منظور جلوگیری از انتشار ویروس از طریق پول، ملزم به نصب دستگاه کارتخوان شدهاند.
تاریخ: سه شنبه ١٤ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١١:٢٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|