تلاش برای افزایش سبوس نان در مازندران
اختصاصی/ معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان مازندران گفت: طبق مصوبه کارگروه گندم آرد و نان استان مازندران سبوس گیری آرد بربری به ۱۸ درصد و کمتر از آن و نیز درصد سبوس گیری سایر نان ها به ۱۵ و کمتر از آن رسیده است و خوشبختانه نتایج آزمایش های صورت گرفته پس از اجرای طرح قابل قبول است
وی با اعلام وضعیت رضایت بخش کیفیت نان در استان مازندران گفت: یکی از دغدغه های ما بحث ارتقا سبوس نان استان است و سازمان صمت به عنوان دبیر کارگروه گندم آرد ونان استان به صورت جدی این مساله را دنبال می کند
اصغر زاده ادامه داد: در خصوص مهار ویروس کرونا نیز ظرفیت های نظارتی مان را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت قرار داده ایم و به صورت مشترک واحدهای صنفی نان بازدید و توصیه های بهداشتی محیطی و فردی تاکید می شود
تاریخ: سه شنبه ٢٠ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٥٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|