رئیس اتحادیه نانوایان تبریز:
نانوا برای تولید نان سبوسدار باید تشویق شود
اختصاصی/ عباسوند گفت: طبیعتا تولید نان سبوسدار نسبت به نانهای سفید، زحمت بیشتری دارد و دولت باید به تناسب نانهای سفید و تیره، تفاوت قیمت قائل شود تا انگیزهای برای گرایش نانوایان به تولید نانهای سبوسدار به وجودآید.
عباسوند ادامه داد: اگرچه استقبال از مصرف نان سبوسدار در تبریز، نسبت به قبل بهتر شده اما هنوز این اقدام چشمگیر نیست و باید با تلاش و اتحاد نهادهای مربوطه، همگانی شود.
وی در ادامه گفت: متاسفانه وضعیت نرخ نان در تبریز هنوز روشن نشده و نانوایان بلاتکلیف هستند و روز به روز به مشکلات اقتصادی صنف افزوده میشود.
تاریخ: شنبه ٢١ دی ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٢١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|