تولید نان سنگک با آرد 7 درصد سبوسگیری شده در اراک اجباری شد
اختصاصی/بر اساس مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استانداری مرکزی، مقرر گردیده همه واحدهای سنگکپز دولتی ملزم به تولید نان با آرد 7 درصد سبوسگیری شده شوند و این امر هم اکنون در حال اجراست.
نسرین یادگاری، رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتوگو با غلات نیوز تصریح کرد: با توجه به بالا بودن آمار فشار خون و دیابت در استان مرکزی و ارتباط مستقیم نان با سلامت جامعه، بر اساس تصمیماتی که در کارگروههای مختلف حوزه آرد و نان استان گرفته شد مقرر گردید 26 واحد نانوایی در سطح استان به صورت پایلوت انتخاب و به تولید نان سنگک با آرد 7 درصد سبوسگیری شده بپردازند.
وی با اشاره به اینکه این طرح از 17 اردیبهشتماه آغاز شده است، خاطرنشان کرد: بعد از مدت کوتاهی از اجرای این طرح مقرر گردید کلیه واحدهای سنگکپز یارانهای استان ملزم به استفاده از آرد 7 درصد سبوسگیری شده شوند و هم اکنون این امر در حال اجراست.
یادگاری گفت: البته قبل از اجرایی شدن طرح در سطح استان دورههای آموزشهای لازم در راستای پخت نان با آردهای سبوسدار و ارتقاء سطح آگاهی نسبت به فواید این نانها برای کلیه نانوایان شهرستانها اجرایی گردید.
تاریخ: شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٣٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|