مدیرعامل انجمن غذا صنعت، سلامت استان اصفهان مطرح کرد:
اقدامات انجمن در راستای اشاعه فرهنگ مصرف نان سالم
اختصاصی/ دکتر محمد سالکی با اشاره به اقدامات انجمن در راستای اشاعه فرهنگ مصرف نان سالم اظهار کرد: انجمن غذا صنعت و سلامت از سال ۹۴ تاکنون طی انجام اقداماتی در حوزه سلامتی و غذایی نان به عنوان قوت غالب جامعه به منظور فرهنگ سازی مصرف نان سالم وارد عمل شده است.
دکتر سالکی افزود: باتوجه به اینکه از لحاظ علمی ثابت شده حرارت مستقیم می تواند باعث جذب ترکیبات خطرناکی در نان شود که در درازمدت منجر به بروز بیماری های خطرناک خواهد شد انجمن نیز با فرهنگ سازی نصب تنورهای غیر مستقیم در واحدهای نانوایی ورود خواهد کرد.
کارشناس نظارت بر موادغذایی سازمان غذا و دارو استان اصفهان در ادامه به اقدامات انجمن در راستای کاهش مصرف نمک نان توسط نانوایان و افزایش کیفیت آرد تولیدی در کارخانجات آردسازی و همچنین کمک به سایر انجمن های حوزه سلامت در اجرای برنامه های آموزش سبک زندگی سالم اشاره نمود.
وی در بخش دیگر اظهاراتش تصریح کرد: طبیعا دولت می تواند کمک های بهتر و بیشتری را در راستای فرهنگ سازی نان داشته باشد از جمله پخش برنامه های آموزشی از طریق رسانه ملی توسط افراد متخصص و متعهد.
دکتر سالکی افزود: باتوجه به اینکه انجمن ها منبع درامدی ندارند و به عنوان بازوی اجرایی دولت در رسیدن به اهداف کلان در کلیه حوزه ها هستند این انتظار از دولت می رود که زمینه را فراهم کند تا مجموعه های غیر انتفاعی که ذی نفع نیستند و درامدی ندارند بتوانند این آموزش ها را از طریق رسانه ملی در اختیار عامه جامعه قرار دهند.
تاریخ: سه شنبه ٢٠ آذر ١٣٩٧ ساعت: ١١:٢٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|