رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران:
مردم باید از نانوا درخواست نان سبوسدار کنند
اختصاصی/ اصغر پابرجا درباره پخت نان سنگک سفید در نانواییها گفت: مردم باید از نانوا درخواست نان سبوسدار کنند، در این صورت نانوا مجبور میشود آرد تیره (سبوسدار) از کارخانه خریداری کند. تا زمانی که مردم خواهان نان روشن هستند، نانوا نمیتواند کاری انجام دهد. متأسفانه شاهد هستیم نانوایانی که آرد تیره خریداری کرده و نان سبوسدار میپزند، از میزان مشتریانشان کاسته میشود.
پابرجا با اشاره به کیفیت آردهایی که تحویل نانوایان سنگک داده میشود، گفت: کیفیت آردهای تحویلی به نانوایان یکنواخت نیست و دارای نوسانات بسیار زیادی است. آردی که در سامانه اینترنتی خرید آرد برای نانوایان سنگک دولتیپز تعریف شده، 15 درصد سبوسگیری شده است و آردهایی که با 12 درصد سبوسگیری تولید میشوند، عمدتاً کیفیت ندارند.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگکپز در ادامه در خصوص افزودن سبوس به صورت جداگانه روی سطح نان در واحدهای نانوایی تصریح کرد: ممنوعیت این اقدام در کارگروه آرد و نان استان تهران مصوب شده و اتحادیه از طریق پیامک، نانوایان را از این مسأله آگاه نموده است. البته بررسی این مسأله متولی خاص خود را دارد و مسئولین ارگان نظارتی بهداشت باید برای بررسی و برخورد با واحدهایی که دست به این اقدام میزنند، وارد عمل شوند.
تاریخ: شنبه ٢٨ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ١٢:٥٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|