برای تولید نان سبوسدار، آرد باکیفیت لازم است!
اختصاصی/ به گفته رئیس اتحادیه نانوایان سنگک، دلیل استقبال نانوایان نیمهیارانهای از آرد سایر نقاط کشور، کیفیت مطلوب آن است.
پابرجا ادامه داد: فرهنگ مصرف نان سنگک استاندارد باید میان مردم جا بیفتد و این وظیفه رسانهها است که اطلاعرسانی و آگاهسازی جمعی کنند و مردم بدانند افزودن سبوس روی نان، خطراتی را برای سلامتی به دنبال دارد.
رئیس اتحادیه نانوایان سنگک در واکنش به این سوال که چرا در نظارت بر واحدهای صنفی، با نانوایان متخلف (نانوایانی که سبوس را جداگانه به سطح نان اضافه میکنند) برخورد نمیشود، گفت: بیش از هزار واحد نانوایی سنگک در استان تهران فعال است و امکان نظارت و کنترل همه واحدها فراهم نیست.
وی افزود: متاسفانه آردهای 12 درصد سبوسگیری شده، کیفیت لازم را ندارند و غالبا سنگکپزهای نیمهیارانهای از آرد استانهای دیگر استقبال میکنند و به همین دلیل استاندارد نوع آرد (مطابق با سامانه آرد 12 درصد سبوسگیری شده) در نانهای نیمهیارانهای سنگک رعایت نمیشود.
پابرجا گفت: ما از سال گذشته در انتظار اعلام نرخ جدید نان هستیم. آنالیز هزینههای تولید را هم به سازمان حمایت و سازمان صمت ارائه کردهایم و منتظریم تا در کارگروه ملی آرد و نان در این خصوص تصمیمگیری شود.
تاریخ: چهارشنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٢١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|