مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد فخر زنجان تاکید کرد:
ضرورت برخورداری از دانش علمی و تجربی در کنار یکدیگر برای مدیریت اختلاط گندم
سمیرا علوی گفت: ضروری است که مدیران تولید کارخانههای آرد برای انجام یک اختلاط استاندارد و علمی گندم، از دانش علمی و تجربه کافی برخوردار باشند.
علوی ادامه داد: درواقع باید گفت رعایت اصول صحیح اختلاط در سطح کیفیت آرد بسیار اثرگذار است و برای تولید یک آرد مرغوب، مدیران تولید واحدهای آردسازی باید با یک اختلاط مهندسی شده، فرایند تولید را تحت مدیریت خود قرار دهند.
تاریخ: سه شنبه ١٩ آذر ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٠٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|