معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران:
آموزش نانوایان یکی از محورهای اصلی کارگروه گندم، آرد و نان استان است
اختصاصی/ حسن خیرانپور با بیان اینکه آموزش، یکی از محورهای اساسی کارگروه در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: نانوایان وظیفه دارند نسبت به کارشان تبحر داشته باشند و در این راستا آموزشهای لازم را ببینند. به این منظور با همکاری شرکت غله و سازمان فنی و حرفهای استان به جهت رسیدن به هدف ارتقاء کیفیت نان، این مسأله صورت میگیرد.
خیرانپور به مجموعه اقداماتی که کارگروه برای ارتقاء کیفیت نان و کاهش نان مد نظر دارد و بهجد پیگیر اجرای آن است، اشاره نمود و در اینباره توضیح داد: اعمال کنترل بر کارخانههای آردسازی استان و گندم تحویلی به واحدها و همچنین نظارت بر میزان سبوسگیری و میزان رطوبت و سایر فاکتورهایی که کارخانهها باید رعایت نمایند، در حوزه آرد بهجد مورد پایش قرار میگیرد.
خیرانپور افزود: فرمانداران شهرستانها مکلف شدهاند جلسات کمیسیون آرد و نان را به صورت منظم برگزار کنند. همچنین سازمان صنعت، معدن و تجارت، نظارتهای مستمر بر روند نانواییها بهویژه مقوله کیفیت روند طبخ نان و رعایت وزن چانه و همچنین موارد تشویقی و تنبیهی را اعمال نمایند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران در پایان گفت: از مردم انتظار میرود متناسب با نیاز خودشان نان خریداری نمایند تا تبدیل به دورریز نشود.
تاریخ: پنج شنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٢٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|