رئیس انجمن صنفی کارخانههای آرد استان قزوین:
فقط معیارهای کمی در چرخه اختلاط مد نظر قرار میگیرد
اختصاصی/ مهرزاد نجفیان گفت: در چرخه اختلاط فقط معیارهای کمی در نظر گرفته میشود و گندم جهت اختلاط صرفاً در اختیار استانهایی قرار میگیرد که با کمبود گندم مواجه هستند. در طول سه سال گذشته تنها گندم محلی استان قزوین در چرخه تولید آرد کارخانهها استفاده شده و عمل اختلاط در استان قزوین صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: سال گذشته در تولید گندم استان از ریزمغذیها به مقدار کمتر استفاده شد، از این رو میزان گلوتن و ایندکس گندمهای استحصالی، بسیار پایین است و اگر کارخانههای ما گندم خارجی برای اختلاط در اختیار نداشته باشند، توان پاسخگویی به مشتریان را نخواهند داشت.
تاریخ: شنبه ١٥ مهر ١٣٩٦ ساعت: ١١:٢٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|