چالشهای قنادان با کرونا
اختصاصی/ مدیر کافه قنادی سیگل در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: بزرگترین چالش ما تأمین مواد اولیه است و متأسفانه در شرایطی که با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکنیم و فروشمان نصف شده و از طرف دیگر شرایط تأمین مواد اولیه و وضعیت بازار تأمین مواد اولیه نابسامان است، بسیاری از قنادان اقدام به تعدیل نیرو کردهاند و حتی چند واحد قنادی یا فعالیتشان را پارهوقت کردهاند یا تعطیل شدهاند.
وی با انتقاد از وضعیت عرضه مواد اولیه در بازار افزود: متأسفانه گرانی مواد اولیه بیداد میکند، این در حالی است که قیمت خرید تنها یک ماده اولیه با قیمت شیرینی برابر است و در این شرایط دیگر تولید اصلاً برای قنادان منطقی نیست.
این قناد پیشکسوت با بیان اینکه قدرت خرید مردم نیز بسیار کاهش یافته است، تصریح کرد: تمام هم و غم ما تأمین مواد اولیه با قیمت مناسب است. 70 درصد از مواد اولیه مورد نیاز قنادان وارداتی است و با توجه به شرایط نرخ ارز و بازار، متأسفانه روند افزایش قیمت مواد اولیه وارداتی، صعودی و غیرمنطقی است.
مدیر کافه قنادی سیگل در ادامه خاطرنشان کرد: با اینکه اکثر همکاران ما پروتکلهای بهداشتی را در تولید و عرضه محصولات شیرینی رعایت میکنند اما متأسفانه نگرانی و ترس از بابت ویروس کرونا در ذهن مردم وجود دارد، این در حالی است که محصولات در حرارت بسیار بالا تولید میشوند و ویروس در چنین شرایطی قابلیت انتقال ندارد. ضمن اینکه قنادان هنگام عرضه محصول به مشتری، رعایت پروتکلهای بهداشتی را نیز به دقت در نظر دارند.
بیمثل شبستری گفت: در شرایط فعلی که با ویروس کرونا دست و پنجه نرم میکنیم، متاسفانه قنادان جزو صنوف آسیبپذیر به شمار میآیند و دریغ از کوچکترین حمایتی که در این شرایط از ما صورت بگیرد.
تاریخ: سه شنبه ١٨ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٥٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|