مواد اولیه آماده ای که برای قنادان دردسر شد/ قنادی به روش سنتی کمتر کار می کند
قنادی دیگر به روش سنتی کمتر کار می کند .امروزه قنادان مواد اولیه را آماده تهیه میکنند و این ضربهای به بدنه صنف قنادی در تهران است.
وی افزود: اکنون اگر طرز تهیه قورابیه را از یک کارگر بپرسید، نمیداند. شیوه سنتی تولید شیرینی در کشور به تدریج و به دست خودمان در حال از بین رفتن است. حتی تولید شکلات نیز دیگر به شیوه سنتی نیست.
به گفته وی کارفرما باید نحوه صحیح تولید انواع شیرینی و کیک را از کارگرش بخواهد اما وقتی این موضوع را مد نظر ندارد، کارگر نیز عمل نمیکند که این یکی از بزرگترین مشکلات امروز صنف قنادی است.
بابارحیمی با اشاره به این که امروز درصد زیادی از قنادان از مواد اولیه آماده استفاده میکنند، بیان کرد: 99 درصد از قنادیهای تهران در پخت کیک و شیرینی از مواد اولیه آماده استفاده میکنند. به پیشنهاد من باید به تولید واقعی شیرینی بازگردیم و خودمان تنوع را حفظ کنیم.
این پیشکسوت قنادی اظهار داشت: در گذشته حتی فوندانت را خود قنادان آماده میکردند اما اکنون آن را هم از بیرون تهیه میکنند و امروز این بزرگترین مشکل کارگران قنادی است.
تاریخ: سه شنبه ٢٣ خرداد ١٣٩٦ ساعت: ١٠:٥٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|