رئیس اتحادیه قنادان تهران
رسیدگی به مشکلات قنادان دغدغه اتحادیه است/به تولید زولبیا بامیه غیر مجاز رسیدگی می کنیم
رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: نظارت بر تولید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان دغدغه اتحادیه قنادان تهران است. علی بهرهمند بیان کرد: درصدد هستیم تا مانع فروش زولبیا و بامیه از طریق واحدهای صنفی غیرمجاز شویم و در این راستا نامهنگاری کردیم، اما سازمانهای نظارتی در اینباره باید همکاری بیشتری داشته باشند.
رئیس اتحادیه قنادان تهران با اشاره به حریم صنفی و مشکلاتی که برای قنادان ایجاد شده است، توضیح داد: یکی از موضوعاتی که برای همکاران ما مشکلاتی را ایجاد کرده، حدود صنفی است. باید توجه کنیم که هر محله در شهر برای ایجاد واحد قنادی ظرفیتی دارد و برداشتن حدود صنفی اشتغال ایجاد نمیکند و باعث رکود کسب و کار میشود. در همین راستا نامهنگاریهایی با مسئولین در وزارتخانه و اتاق اصناف داشتیم که تا کنون پاسخی در بر نداشته است چرا که باید از متضرر شدن واحدهای قنادی جلوگیری کنیم.
یکی از موضوعاتی که این روزها قنادان بهویژه پیشکسوتان این صنف پیرامون آن صحبت میکنند موضوع استفاده از مواد اولیه آماده در تولید شیرینی است. بهرهمند در اینباره گفت: ما قبول داریم که امروزه کارگران قنادی کمتر از گذشته به پخت شیرینی تسلط دارند اما این وظیفه قنادان پیشکسوت است که به آنها آموزش دهند در غیر این صورت نمیتوانیم مانع از پیشرفت تکنولوژی شویم.
بهرهمند در پایان درباره تداخل صنفی تصریح کرد: بحث تداخل صنفی کماکان ادامه دارد و به اعتقاد مسئولین، صنفهایی که مشکل تداخل دارند باید با هم ادغام شوند که ما با آن مخالف هستیم.
تاریخ: شنبه ٢٠ خرداد ١٣٩٦ ساعت: ١١:٣٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|