مدیر قنادی دانمارکی:
حدود صنفی را به صنف قنادی بازگردانند
اختصاصی/ علی کُرد با اشاره به مشکلات اجرای قانون حذف حریم و حدود صنفی اظهار کرد: در گذشته برای احداث هر واحد صنفی قنادی، حداقل 500 متر فاصله مکانی رعایت میشد اما متأسفانه در حال حاضر حدود صنفی را صرفاً به بهانه اشتغالزایی در جامعه حذف کردهاند در حالی که این اقدام جز خراب کردن شغل قنادی، هیچ تبعات مثبتی در پی نداشته است.
مدیر قنادی دانمارکی در گفتوگو با غلات نیوز با بیان اینکه حدود صنفی باید به صنف قنادی برگردد، گفت: متأسفانه کسانی همجوار ما مشغول به کار میشوند که هیچگونه تخصصی ندارند و تنها نگاه مردم را به صنف ما و کسانی که سالیان سال در این حرفه تجربه کسب کردهاند، خراب میکنند.
تاریخ: دوشنبه ٧ خرداد ١٣٩٧ ساعت: ١١:٣٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|