رئیس اتحادیه قنادان تهران عنوان کرد:
عرضه محصولات قنادی در واحدهای حجیم با نرخ و کیفیت پایینتر/ دولت نرخگذاری را بر عهده صنف بگذارد
اختصاصی/ علی بهرهمند، بزرگترین مشکلات صنف را تداخل صنفی دانست و گفت: متأسفانه در حال حاضر واحدهای تولیدی نان حجیم و نیمهحجیم محصولات قنادی را با نرخ و کیفیت پایینتر به بازار عرضه میکنند که این مسأله باعث شده دید مردم نسبت به قنادان بد شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تداخل صنفی، بزرگترین مشکل صنف قنادان است، عنوان کرد: متأسفانه بزرگترین چالش صنف ما در حال حاضر تداخل صنفی میان قنادان و صنف نانوایان حجیم و نیمهحجیم است. در حال حاضر نانوایان حجیم و نیمهحجیم محصولات صنف قنادی را با نرخ و کیفیت پایینتر در این واحدها عرضه میکنند و این مسأله باعث شده دید مردم نسبت به قنادان بد شود. با اینکه شکایات بسیاری کردیم اما متأسفانه به این مسأله رسیدگی نمیشود.
بهرهمند افزود: متأسفانه هر روز یک واحد صنفی جدید بدون حریم صنفی احداث میشود و هدف دولت از آزاد نمودن احداث واحدهای قنادی اشتغالزایی بوده است، در حالی که متأسفانه نه تنها با این کار اشتغالزایی نشد بلکه تعدادی از همکارانمان هم بیکار شدند. ما اعتراضمان را مبنی بر اینکه وجود حریم صنفی برای واحدهای صنفی اجباری است و ادامه فعالیت در این حرفه باید برای قنادان توجیه اقتصادی داشته باشد، اعلام کردیم اما متأسفانه چون اتحادیه قدرت اجرایی ندارد برای کنترل اوضاع، کاری از دست ما برنمیآید.
تاریخ: سه شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٦ ساعت: ٠٩:٣٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|