نگرانیهای غذایی و افزایش مصرف اسنکها در پی انتشار ویروس کرونا
در پی انتشار ویروس کرونا، 85 درصد از آمریکاییها در غذایی که میخورند یا چگونگی آماده کردن آن، تغییر ایجاد کردهاند.
به گزارش غلات نیوز و به نقل از بیکینگ بیزنس،بیشترین میزان تغییر این است که 60 درصد مصرفکنندگان گزارش کردهاند بیشتر در خانه به پخت محصولات نانوایی میپردازند و یک نفر از هر سه نفر اعلام نموده که اسنک بیشتری را مصرف میکند. یک چهارم آنها نیز گفتهاند که بیشتر از قبل به محصولات غذایی فکر میکنند. حدود 20 درصد نیز بیان کردهاند که غذاهای سالمتری نسبت به قبل میخورند، در کل بیشتر از حالت معمول غذا خورده و محصولات از قبل آماده شده و فریزری را بیشتر از قبل مصرف میکنند. 40 درصد از مصرفکنندگان زیر 35 سال نیز پاسخ دادهاند که بیشتر از حالت نرمال به مصرف اسنکها میپردازند.
تاریخ: يکشنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٩ ساعت: ١١:٠٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|