صفحه اصلی > اخبار جهان
نسخه چاپي ارسال به دوست
ساندویچهایی با طعم تغییر نیافته در هوا
اختصاصی/یک تامینکننده غذای هواپیما ساندویچهایی را طراحی کرده است که زمانی که در هوا خورده میشود طعمش تغییر نمییابد. تحقیقات نشان داده است که پرواز میتواند توانایی بدن برای چشیدن طعم و رایحه را کاهش دهد.
پروفسور بَری سی اسمیت مدیر مرکز مطالعات حسها بیان کرد که ترکیب هوای خشک و فشار پایین در طول پرواز حس ما نسبت به طعم و رایحه غذا را کاهش میدهد. این ساندویچها که Sky High نام دارند دارای دو طعم مختلف هستند و در تولیدشان تلاش شده است تا طعمهای اصلی ارتقاء پیدا کنند تا مسافران طعم آنها را به خوبی متوجه شوند.
تاریخ: شنبه ١٧ فروردين ١٣٩٨ ساعت: ١٢:٥٩
خروج
طراحی وب سایت آریایک توسط aryanic highportal aryanic
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|