طعمهای فصلی برای تولید ماکارونها به کار میروند
اختصاصی/ استفاده از طعمهای گرمسیری و طعم گلها، روندی بزرگ و تازه در تولید ماکارونهاست که اخیرا به وجود آمده است. یک تولیدکننده فرانسوی شیرینی به تولید ماکارونهایی با طعمهای گرمسیری مانند طعم گواوا، انبه و نارگیل پرداخته است. این طعمها اخیرا طرفداران زیادی را به خود جذب کردهاند.
طعمهای گرمسیری از سال 2017 رواج یافتند اما انتظار میرود که در سال جاری توجهات بسیاری را به خود جلب کنند. طعم گلهایی مانند ویولت و رُز نیز برای طعمدهی به ماکارونها بسیار عالی است زیرا این طعمها بسیار لطیف هستند. طعم کیکهای لیمویی نیز بسیار رواج یافته است که اخیرا در بسیاری از شیرینیهای فرانسوی در آن استفاده میشود و میتوان در تولید ماکارونها نیز از آنها استفاده کرد.
تاریخ: دوشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٦ ساعت: ١٣:٤٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|