مدیر کنترل کیفی واحد ماکارونی شرکت شمس آذر مطرح کرد:
گندمهای خارجی، بهترین جایگزین برای بهبوددهندههای مضر در صنعت ماکارونی
اختصاصی/سمیه دوستی بیان کرد: متأسفانه به دلیل ممنوعیت واردات گندم خارجی، کارخانههای تولید ماکارونی ناچارند به استفاده از بهبوددهندهها روی بیاورند که متأسفانه این مواد برای سلامتی مضر هستند.
مدیرکنترل کیفی واحد ماکارونی شرکت شمس آذر در گفتوگو با غلات نیوز با تأکید بر اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به منظور افزایش کیفیت گندم در استان قزوین باید روی ریزمغذیها در فرایند کشت گندم کار کند، گفت: مسئولینی که به عنوان ناظر کشاورزی از مزارع بازدید میکنند، میتوانند اطلاعات بهتری در اختیار کشاورزان بگذارند.
دوستی در ادامه با اشاره به معضلات تأمین گندم برای تولید آرد ماکارونی اظهار کرد: متأسفانه به دلیل ممنوعیت واردات گندم خارجی، کارخانههای تولید ماکارونی ناچارند به استفاده از بهبوددهندهها روی بیاورند که متأسفانه این مواد برای سلامتی مضر هستند. در واقع گندمهای خارجی به دلیل کیفیت پروتئینی که دارند، میتوانند جایگزین بهبوددهندهها باشند بالاخص در صنعت ماکارونی که از گلوتن خشک استفاده میشود و برای دستگاه گوارش بسیار مضر است.
وی افزود: در حال حاضر به دلیل ممنوعیت واردات گندم خارجی و عدم عرضه گندم دوروم در بورس و نیز با توجه به اینکه تولید گندم دوروم در کشور محدود است، تعدادی از کارخانهها به تولید ماکارونی با آرد نول روی میآورند. با توجه به متغیر بودن معیار کیفیتی و بار پروتئینی آرد نول و سمولینا با یکدیگر، کارخانهها برای جبران پروتئینی آرد نول، از گلوتن خشک استفاده مینمایند. ضمن اینکه برخی از کارخانههای ماکارونی کشور از خط تولید سمولینا برخوردار نیستند.
تاریخ: شنبه ٦ بهمن ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٤٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|