رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران:
پخت سنگک سبوسمال نسبت به قبل کمتر شده است
طی مقطعی به دلیل اشاعه فرهنگ غلط مصرف نان سبوسدار، شاهد افزایش پخت نانهای سبوسمال از سوی برخی نانوایان سنگک بودیم که به گفته رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران، در حال حاضر این امر غلط در واحدهای نانوایی به حداقل رسیده است.
وی افزود: اشاعه فرهنگ مصرف صحیح نان بالاخص نانهای سبوسدار باید در رسانههای جمعی به ویژه صدا و سیما اتفاق بیفتد.
پابرجا در ادامه با انتقاد از عملکرد دولت در خصوص نرخ نان اظهار کرد: متأسفانه سکوت دولت در مقابل قیمت نان، نانوایان را با مشکل مواجه کرده است و در حال حاضر برخی نانوایان از روی ناچاری به سراغ گرانفروشی یا کمفروشی رفتهاند.
وی به بخشنامه دیوان عدالت اداری در خصوص آزادسازی مجوز نانوایی اشاره نمود و گفت: با این بخشنامه، تقاضا برای احداث نانوایی و درخواست برای صدور مجوز جدید داریم که با توجه به اشباع بودن تهران از نانوایی، احداث واحد جدید عملاً غیرمنطقی است و این قانون جدید، بر مشکلاتمان افزوده است.
پابرجا در پایان بیان کرد: انتقال واحدهای خبازی از مناطق پرپخت به مناطق کمپخت به خوبی در حال انجام بود اما متأسفانه صدور این بخشنامه، عملاً مشکلات جدیدی را پیش رویمان قرار خواهد داد.
تاریخ: يکشنبه ٥ ارديبهشت ١٤٠٠ ساعت: ١١:٥٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|