راهنمای وزارت بهداشت برای نانوایان در روزهای کرونایی
اختصاصی/ به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، دستورالعملی در راستای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در واحدهای صنفی و کارگاههای نانوایی از سوی وزارت بهداشت ابلاغ گردیده است.
در بخشی از این دستورالعمل بر غربالگری شاغلین در واحدهای تولیدی نان، مراقبت از گروههای آسیبپذیر و همچنین اقدامات کنترلی سلامت محیط کار (اقدامات بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان) با توضیحات کامل تأکید شده و همچنین در یکی از بخشهای این راهنما به روشها و موضوعات مناسب آموزشی نیز پرداخته شده است.
تاریخ: سه شنبه ١١ شهريور ١٣٩٩ ساعت: ١١:٥٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|