نانوایان در مقابل گرمای سوزان تنور اما مصون از کرونا
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: خوشبختانه درجه حرارت بالای تنور و محیط گرم در واحدهای نانوایی خطر انتقال کرونا را در میان نانوایان بسیار کمتر خواهد کرد.
وی در خصوص رعایت دستورالعملهای بهداشتی در واحدهای نانوایی سنتی اظهار کرد: طی جلسهای که هفته گذشته با ستاد مبارزه با کرونا داشتیم، مقرر گردید تعداد واحدهای نانوایی از سوی اتحادیه در اختیار این ستاد قرار گیرد و نسبت به توزیع اقلام بهداشتی از جمله ماسک، دستکش و مواد ضدعفونیکننده در میان واحدهای نان سنتی اقدام گردد.
نوروز مقدم در ادامه بیان کرد: رعایت موارد بهداشتی از سوی مشتریان بسیار مهم و حساس است. تقاضای ما از مردم این است که به هنگام خرید نان نکات بهداشتی را جداً رعایت نمایند. در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی از سوی مشتریان به هنگام خرید نان، ویروس کرونا در محیطهای نانوایی قابل انتقال خواهد بود.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران در خاتمه گفت: خوشبختانه تا کنون گزارشی از ابتلای نانوایان به ویروس کرونا به ما انعکاس داده نشده است.
تاریخ: يکشنبه ١٧ فروردين ١٣٩٩ ساعت: ١٢:١٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|