رئیس اتحادیه نانوایان قزوین:
ثبات قیمت نان و افزایش نرخ افزودنیها خطر مصرف جوش شیرین را افزایش داده است
اختصاصی/ مصیب بهرامی گفت: ثبات قیمت نان و نیز افزایش نرخ بهبوددهندهها و خمیرمایه، خطر مصرف جوش شیرین و بلانکیت را در واحدهای نانوایی زیاد کرده است.
بهرامی در ادامه با بیان اینکه در هفتههای اخیر نانوایان حجیم و نیمهحجیم از کیفیت آرد استان اظهار گلهمندی میکنند، تصریح کرد: به دلیل افت کیفیت آردها، نانوایان این صنف برای تأمین آرد به خارج از استان روی آوردهاند.
رئیس اتحادیه نانوایان قزوین گفت: پیگیر افزایش نرخ نان هستیم و قیمت پیشنهادی ما بر اساس هزینههای واقعی تمام شده تولید نان است که باید حداقل 70 درصد افزایش یابد اما متأسفانه مسئولین استانی تصمیمگیری درباره وضعیت نرخ نان را مرتب به تعویق میاندازند.
تاریخ: سه شنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|