رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی استان یزد:
اخذ پروانه بهداشتی از سوی واحدهای نان سنتی، الزامی شود
اختصاصی/دکتر رضا مورکیان با تاکید بر اخذ پروانه بهداشتی از سوی واحدهای تولیدکننده نان در کشور گفت: یا باید تعداد واحدهای تولیدکننده نان صنعتی افزایش یابد و یا اینکه اخذ پروانه بهداشت از سازمان غذا و دارو برای نانواییهای سنتی، الزامی شود.
وی ادامه داد: در صورتی که واحدهای تولیدکننده نان سنتی در کشور پروانه بهداشتی داشته باشند، از سوی مسئولین فنی تحت کنترل قرار خواهند گرفت و بهداشت محیط، بهداشت فردی و تجهیزات نانواییها، شرایط استاندارد تولید، نوع آرد، کیفیت نان، نوع آب و مواد افزودنی که مورد استفاده قرار میگیرد، نوع حرارت واحد نانوایی و شرایط محیطی واحدهای نانوایی، به طور مستمر بازرسی خواهد شد.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی استان یزد در خاتمه گفت: متاسفانه اغلب نانوایان سنتی برای فرار از کنترل و بازرسی این موارد، از اخذ پروانه بهداشت خودداری میکنند.
تاریخ: شنبه ٢٨ مهر ١٣٩٧ ساعت: ١٠:٢٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|