به نانوایی بیشتر از کارخانه آرد سخت میگیرند
اختصاصی/ بازرسان بهداشت در کنار سختگیری برای واحدهای نانوایی، آیا برای کارخانههای آرد هم سختگیری میکنند؟ مصطفی شوقجنانی یکی از نانوایان سنتیپز در شرق تهران است که از سال 1373 نان بربری پخت میکند و حرفهای بسیاری در دل دارد. وقتی با وی به گفتوگو نشستم،معتقد بود که به نانوایان توجهی نمیشود و به همین دلیل این صنف مشکلات بسیاری دارد.
این نانوای سنتیپز در گفتوگو با غلات نیوز درباره کیفیت آرد کارخانههای آردسازی گفت: کیفیت آرد کارخانهها نوسان دارد.از سوی دیگر، سهمیه کارخانههای آردی که کیفیت آرد تولیدیشان مطلوب است، اندک بوده و سریع به پایان میرسد و این از جمله مشکلاتی است که نانوایان با آن مواجه هستند.
تاریخ: سه شنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٧ ساعت: ١٠:١٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|