گفتوگو با یک نانوای مبتکر و خلاق زنجانی
اختصاصی/ علی بهرامی، نانوای کارآفرین اهل استان زنجان و شهرستان خرمدره است؛یک کارآفرین برتر در حوزه نان که تاکنون موفق به دریافت تقدیرنامههای زیادی در حوزه کاریاش شده است.
اگر کسی حتی یکبار از نان نانوایی ایران زمین استفاده کند، دیگر میل به هیچ نان دیگری نخواهد داشت. بهرامی با گفتن این جمله صحبتهایش را آغاز کرد و گفت:ما در نانوایی ایران زمین، نان لواش مخصوص بدون جوش شیرین و نمک تولید میکنیم. در آرد این نان از نوعی ترکیبات غنی شده استفاده میشود که البته این ترکیبات تحت نظر شبکه بهداشت شهرستان خرمدره است.
این نانوای خلاق اظهار کرد: تحقیقات زیادی در سطح کشور داشتهام و متوجه شدم کشور ما دغدغه نان سالم و باکیفیت را دارد. من درباره روشهای پیشنیانمان در تولید نان، تحقیقات و مطالعاتی انجام دادم و ما در نانوایی ایران زمین،ازروش سنتی گذشتگانمان که سالمترین نوع نان را تولید میکردند، الگو گرفتهایم.
بخش دیگری را هم به نانوایی اضافه کردهایم به این ترتیب که در ساعتهایی که نانوایی بسیار شلوغ است، برای مشتریانی که عجله دارند،در ایستگاه بدون معطلی تعدادی نان از قبل آماده و به صورت کاملا خنک شده در بستهبندیهایی کاملا بهداشتی به مشتری تحویل داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه قصد دارد در آینده ایستگاه فشارسنج رایگان را هم به نانواییاش اضافه کند، گفت: نانوایی ایران زمین اولین نانوایی در سطح استان زنجان است که دارای کارشناس تغذیه بهداشت در سطح استان بوده و مهندسین شبکه بهداشت بر روند فعالیت آن نظارت کامل دارند.
نانوایی ایران زمین دارای پیک بادپاست و خدماتی را از این بابت در هر شرایطی حتی به دورترین مناطق شهرستان خرمدره ارائه میدهد.
این واحد نانوایی،اولین واحدی است که در شمال غرب کشور به صورت شبانهروزی در سه شیفت کاری حتی در ایام خاص و تعطیل هم فعالیت میکند.
بهرامی بیان کرد: ما در کنار تولید نان خوب تلاش کردهایم تا اقدامات ارزشمند دیگری هم انجام دهیم که به این منظور طرح تشویقی و طرح سلامت را راه اندازی کردهایم در طرح تشویقی اگر مشتری به جای کیسههای پلاستیکی، کیسه و یا سفره پارچهای برای حمل نان استفاده کند، دو عدد نان رایگان به عنوان هدیه تشویقی دریافت خواهد کرد اما در طرح سلامت در کنار استفاده از کیسه پارچهای و حذف نایلونهای پلاستیکی، مشتریانی که برای پرداخت هزینه نان از دستگاه پوز استفاده کنند، سه عدد نان رایگان دریافت خواهند کرد.
درواقع ما این اقدام را به منظور بهداشتیتر بودن محیط نانوایی انجام دادیم تا میکروب اسکناس و سکههایی که مشتری برای نان پرداخت میکند، از محیط نانوایی حذف شود.
سطل آشغال زیست محیطی، یکی دیگر از اقدامات خلاقانه و البته محیط زیستی نانوایی ایران زمین است. این سطل آشغال جلوی درب نانوایی تعبیه شده تا افراد کاغذهای خود را در این سطل بریزند. به گفته بهرامی این حرکت به نوعی اقدامی در جهت حمایت از محیط زیست به شمار میآید.
تاریخ: سه شنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٧ ساعت: ٠٩:٣٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|