تغییر آرد سنگک در سامانه بانک سپه اقدامی شایسته توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران
اختصاصی/محمدرضا خواجه متخصص نان های سنتی کشور گفت: اینکه شرکت بازرگانی دولتی ایران نسبت به اصلاح آرد ویژه نان سنگک در سامانه وارد عمل شده اقدامی بزرگ در جهت ارتقا سطح سلامت جامعه و پیش به سوی احیای نان های سبوس دار است .
خواجه ادامه داد: در واقع هرچه درصد سبوس گیری آرد نان سنگک کمتر باشد میزان دور ریز املاح، ویتامین ها و فیبر نان کمتر خواهد بود و این مساله مساوی با کاهش خطر بیماری های واگیر و غیرواگیردار در جامعه است
متخصص نان های سنتی افزود: مسلما در بحران فعلی که با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کنیم مصرف نان های سبوس دار واقعی در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار نقش آفرین خواهد بود
تاریخ: سه شنبه ١٩ فروردين ١٣٩٩ ساعت: ١٢:٠١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|