تشدید بازرسیها از واحدهای نانوایی با اولویت کرونایی
اختصاصی/ رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: به دلیل مقابله با شیوع ویروس کرونا، بازرسی بازرسان ما از واحدهای نانوایی بیشتر شده و نانوایان باید برای تهیه لوازم بهداشتی از جمله ماسک و دستکش اقدام نموده و الزاما استفاده نمایند.
وی افزود: هر واحد نانوایی که بهداشت فردی و محیطی را رعایت نکند، احتمال شیوع و انتقال این بیماری در آن منطقه به صد درصد خواهد رسید.
غلامی ادامه داد: افراد مشکوک و دارای علائم ویروس کرونا نباید در واحدهای نانوایی مشغول به کار شوند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت بیان کرد: مسئولیت رعایت بهداشت فردی و محیطی در واحدهای صنفی نانوایی بر عهده کارفرمایان است و اگر موارد مشکوک یا عدم رعایت بهداشت در واحدهای نانوایی مشاهده شود، واحد مذکور الزاما باید تعطیل گردد.
تاریخ: جمعه ١٦ اسفند ١٣٩٨ ساعت: ٠١:٠٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|